Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arif Nihat Asya Guzellik Şiiri

Arif Nihat Asya Guzellik Şiiri
0
125

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Guzellik Şiiri Arif Nihat Asya

Şair Arif Nihat Asya Guzellik Şiiri

Guzellik

Hastalık, sevgisizlik, oksuzluk
Neler gecirdim ben!
Cıkabilseydi bir, 'guzel' diyecek
Guzelleşirdim ben!

Arif Nihat Asya

Similar threads

Arif Nihat Asya'nın Kısa Şiirleri Kısa Arif Nihat Asya Şiirleri SEN Koku, tad, sıcak sende her aradığım vardı: Seni soğuk bulanlar, ısıtamayanlardı GUZELLİK Hastalık, sevgisizlik, oksuzluk Neler gecirdim ben! Cıkabilseydi bir, guzeldiyecek Guzelleşirdim ben! MAVİ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
Kısa Arif Nihat Asya Şiirleri Arif Nihat Asya Kısa Şiirleri Hisse Onlar, almakta parsadan hisse Bize kalmakta kıssadan hisse! Ağrı Bir abide istersen eğer, Ağrı'ya git! Yukseklerden gelen buyuk cağrıya git! Cıkmışken yolcu, Ağrı'nın zirvesine, Donmek ne demek? Kanatlanıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Şair Arif Nihat Asya Sevgi Şiirleri ANNE İlk kundağın Ben oldum, yavrum; İlk oyuncağın Ben oldum Acı nedir Tatlı nedir bilmezdin Dilin damağın Ben oldum Elinin ermediği Dilinin donmediği Cağlarda, yavrum Kolun kanadın Ben oldum Dilin dudağın Ben oldum Belki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Opmek Şiiri Arif Nihat Asya Arif Nihat Asya Şiirleri, Opmek Şiiri OPMEK Yanaklar opmedesin, opturup yanaklarını; Boyle gecsin bu gunlerin varsın Sen ey cocuk! Opulup, opmenin ne olduğunu; Dudaklarında dudaklar duyunca anlarsın! Arif Nihat Asya
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Arif Nihat Asya Vatan Şiiri Arif Nihat Asya Şiiri Vatan Arif Nihat Asya milliyetci şiirleriyle tanınan ve Adana'nın kurtuluş gunu olan 5 Ocak gunu yazdığı unlu Bayrak şiirinden dolayı Bayrak şairi olarak da anılan Turk şairdir Vatan Ezanımdan alışıp tekbire, Buldunuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,496Konular
982,322Mesajlar
30,205Kullanıcılar
varakaSon üye
Üst Alt