Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arif Nihat Asya'nın Kısa Şiirleri
Kısa Arif Nihat Asya Şiirleri
SEN
Koku, tad, sıcak sende her aradığım vardı:
Seni soğuk bulanlar, ısıtamayanlardı
GUZELLİK
Hastalık, sevgisizlik, oksuzluk
Neler gecirdim ben!
Cıkabilseydi bir, guzeldiyecek
Guzelleşirdim ben!
MAVİ...
Kısa Arif Nihat Asya Şiirleri
Arif Nihat Asya Kısa Şiirleri
Hisse
Onlar, almakta parsadan hisse
Bize kalmakta kıssadan hisse!
Ağrı
Bir abide istersen eğer, Ağrı'ya git!
Yukseklerden gelen buyuk cağrıya git!
Cıkmışken yolcu, Ağrı'nın zirvesine,
Donmek ne demek? Kanatlanıp...
Şair Arif Nihat Asya Sevgi Şiirleri
ANNE
İlk kundağın
Ben oldum, yavrum;
İlk oyuncağın
Ben oldum
Acı nedir
Tatlı nedir bilmezdin
Dilin damağın
Ben oldum
Elinin ermediği
Dilinin donmediği
Cağlarda, yavrum
Kolun kanadın
Ben oldum
Dilin dudağın
Ben oldum
Belki...
Opmek Şiiri Arif Nihat Asya
Arif Nihat Asya Şiirleri, Opmek Şiiri
OPMEK
Yanaklar opmedesin, opturup yanaklarını;
Boyle gecsin bu gunlerin varsın
Sen ey cocuk! Opulup, opmenin ne olduğunu;
Dudaklarında dudaklar duyunca anlarsın!
Arif Nihat Asya
Arif Nihat Asya Vatan Şiiri
Arif Nihat Asya Şiiri Vatan
Arif Nihat Asya milliyetci şiirleriyle tanınan ve Adana'nın kurtuluş gunu olan 5 Ocak gunu yazdığı unlu Bayrak şiirinden dolayı Bayrak şairi olarak da anılan Turk şairdir
Vatan
Ezanımdan alışıp tekbire,
Buldunuz...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.