Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arif Ongen Kimdir, Resimleri

Arif Ongen Kimdir, Resimleri
0
117

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Arif Ongen Kimdir

Arif Ongen Resimleri

Son olarak Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı terorist Rıza karakterini gercek zanneden kişiler tarafından dovulmesi ile medyanın gundemine gelen Arif Ongen, İzmir doğumludur

Ongen resmi web sitesinde kendini şoyle tanımlamaktadır:

imagesarifongenkimdirresimleri5af8d5a201cdd

Zamanın birinde,Izmirde doğmusumAnnem hemşireydiBabamsa,gercek bir sanatseverUzun yıllar,devlet tiyatrosunda ve ozel tiyatrolarda gorev yaptıBize,yaşamayı,hayatı,sevmeyi ve sanatı oğrettiDenizi,gitar calmayı,tiyatroyu ve şiir yazmayı cok seviyorum

imagesarifongenkimdirresimleri5af8d5a310940

Bundan once icinde Arka Sokakların da dahil olduğu pek cok yapımda rol alan Ongen son yaşadığı talihsiz olayla ilgili “Kimlerin olduğunu bilmiyorum Arkamdan 3 ya da 4 kişi Kurtlar Vadisinde oynadığımı soyleyip yumrukladılar Vururlarken terorist falan diyorlardı Yuzume yumruk vurup, pis terorist gibi laflar duydum Ne olduğunu cok fazla hatırlayamıyorum, cunku darbe yiyordum dedi

imagesarifongenkimdirresimleri5af8d5a420dc0

imagesarifongenkimdirresimleri5af8d5a524105

Olayın şokunu uzerinden atamayan oyuncu, saldırının gerekcesine bir anlam veremediğini ifade ederek, “Sanırım bu olay terorist rolunu oynadığım icin başıma geldi Cunku saldırı gercekleşirken surekli terorist diye hitap ediyorlardı dedi

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt