Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Arım Balım Peteğim Notaları

Arım Balım Peteğim Notaları
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Arım Balım Peteğim Şarkısının Notaları
Arım Balım Peteğim Şarkı Notası
Arım Balım Peteğim Flut Notası
Arım Balım Peteğim Akor

imagesarimbalimpetegimnotalari5ada9134d1361

Arım Balım peteğim Gitar Akoru

Am A Dm G G7 C Am
Gozyasim sarap olsa, gencligim harap olsa
Am Em Em7 E
Her gunum azap olsa, yine seni sevecegim

Am G Am Em G
Arim balim petegim, gulum dalim cicegim
Em F Dm F G Am
Bilsem ki olecegim, yine seni sevecegim

Am A Dm G G7 C
Ne emelim ne arzum, kalmasa tek umudum
Am Em Em7 E
Erisem yudum yudum, yine seni sevecegim

Am G Am Em G
Arim balim petegim, gulum dalim cicegim
Em F Dm F G Am
Bilsem ki olecegim, yine seni sevecegim

Similar threads

Arım Balım Peteğim Şarkı Sozleri Bu şarkıyı bilmeyenimiz yoktur sanırım oldukca eski ama hala dinlenen guzel şarkılarımızdan birtanesi ozellikle Zeki murenin sesinden dinlediğimiz hala kulaklarımızda olan bu guzel şarkının sozlerini paylaşıyoruz sizlerle Arım Balım Peteğim Gozyaşım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Gul Pembe Keman Notası, Gul Pembe Notası, Em Am Sen gulunce guller acar Gulpembe G D G F Dm Em Bulbuller seni soyler, biz dinlerdik Gulpembe Am Sen gelince bahar gelir Gulpembe G D G F Dm Em Dereler seni caglar, sevinirdik Gulpembe ( D G ( Guz yagmurlariyla, birgun goctun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Cem ozkandon bana gitar nota,akor,tab Cem ozkandon bana şarkısı notası don bana şarkısı gitar notası,akoru,tabı imagescemozkandonbanagitarnotasi5adaab50c1b74 Dm G Uzulurum yine Am G Resmini gorunce F G C Maziye bakarak Dm G Vazgecemem senden Am G Bir omur gecse boyle F G C...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Cem Ozkan Don Bana Gitar Notaları Don Bana gitar notaları İntro: Am Em F C Am Em F C G C G C Dm G Uzulurum yine Am G Resmini gorunce F G C Maziye bakarak Dm G Vazgecemem senden Am G Bir omur gecse boyle F G C Ardından yalvararak Am Em...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Gitar Şarkı Notaları Kolay Gitar Şarkı Notaları Gitar Şarkı Notaları Kolay Dursun Zaman Am Her sabah doğan guneş Bir sabah doğmaz oldu F Elleri ellerimden kayıp giden yıldız oldu Dm Gulunce ışık sacan o gozler yaşla doldu Em Ağlama duymaz artık bir varmış bir yok oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,465Konular
981,157Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt