Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Arım Balım Peteğim Şarkı Sozu

Arım Balım Peteğim Şarkı Sozu
0
152

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Arım Balım Peteğim Şarkı Sozleri

Bu şarkıyı bilmeyenimiz yoktur sanırım oldukca eski ama hala dinlenen guzel şarkılarımızdan birtanesi ozellikle Zeki murenin sesinden dinlediğimiz hala kulaklarımızda olan bu guzel şarkının sozlerini paylaşıyoruz sizlerle

Arım Balım Peteğim

Gozyaşım şarap olsa gencliğim harap olsa
Hergunum azap olsa yine seni seveceğim
Arım balım peteğim gulum dalım ciceğim
Bilsem ki oleceğim yine seni seveceğim

Ne emelim ne arzum kalmasa tek umudum
Erisem yudum yudum yine seni seveceğim
Arım balım peteğim gulum dalım ciceğim
Bilsem ki oleceğim yine seni seveceğim

Similar threads

Arım Balım Peteğim Şarkısının Notaları Arım Balım Peteğim Şarkı Notası Arım Balım Peteğim Flut Notası Arım Balım Peteğim Akor imagesarimbalimpetegimnotalari5ada9134d1361 Arım Balım peteğim Gitar Akoru Am A Dm G G7 C Am Gozyasim sarap olsa, gencligim harap olsa Am Em Em7 E Her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
2019 İyi Geceler Mesajları imagesiyigecelermesajlari20195ad9326b94a36 Seni gozlerimi kapattigimda degil,gozlerimi actigimda gormek ve var oldugunu bilmek isterim gulparem iyi geceler Yine bir gun daha bitti sensiz ve tum geceler ben yaşadığım surece sensizsana cok kızgın olmama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Etkileyici İyi Geceler Mesajları Anlamlı İyi Geceler Sozleri Bu gece butun sevdiklerin yanındane tatlı uyursun sen şimdibirtek seni olesiye sevenin senden uzakta,birtek seni olesiye sevenin uykusuzadını can koydum seni canıma koydumiyi uykular Kalbinin ışığı Gecenin karanlığını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
LAF SANATLARI 1)TEŞBİH(BENZETME) Sözü daha etkili duruma getirmek için arasında alaka bulunan iki unsurdan güçsüzü olanı kuvvetli olana benzetmektir Benzetmede dört öğe bulunur: a)Benzenen b)Benzetilen c)Benzetme Yönü d)Benzetme Edatı Bu öğelerin kullanılıp kullanılmaması açısından da üç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Soz sanatları nelerdir, Turkce soz sanatları, Edibiyatımızdaki Soz Sanatları 1)TEŞBİH(BENZETME) Sozu daha etkili duruma getirmek icin aralarında ilgi bulunan iki unsurdan gucsuzu olanı guclu olana benzetmektir Benzetmede dort unsur bulunur: a)Benzenen b)Benzetilen c)Benzetme Yonu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,465Konular
981,138Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt