Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arınma

Arınma
0
137

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
ARINMA

Şaşmışsın gecelerin uzayıp gitmesine
Kalemin susmamış sayfalar dolmuş
Solmuş yuzun
Gozyaşların gizlenememiş
Duygular suzuledursun
Sevgi fısıldadıkca yalnız dudaklarından
Bukulgen bukulgen
Her bukuluşte
Daha da katışıksız seven

Seckin GUNDUZ

Similar threads

oyku :İki KonukSeckin Gunduz Yavrusuydu kadının Anaydı Oğluydu o Onundu Her şey onun icin, her şeyi onunla ilgiliydi Başkasının olamazdı Kucaklamak, saclarını karıştırmak, koklamak, Yavrum benim, diye yuzune haykırmak istiyordu Bunları yapabilmeliydi Kolundan tutup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Yahya Kemal Beyatlı Şiiri SESSİZ GEMİ Artık demir almak gunu gelmişse zamandan, Mechule giden bir gemi kalkar bu limandan Hic yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol; Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli, Gunlerce siyah ufka bakar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Yahya Kemal Beyatlı Şiirleri Kısa Yahya Kemal Beyatlı Şiirleri TERCİH Dunyada ne ikbal ne servet dileriz Hatta ne de ukbada saadet dileriz Aşkın gul acan bulbul oten vaktinde Yaranla tarab yar ile vuslat dileriz Ozleyen Gonlumle oturdum da huzunlendim o yerde, Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Anneme Şiirler Anne Şiirleri Anne Sevgisi Sıcağın sinmiş bana, Seni severim ana, Sensiz bana kan veren Sensiz bana can veren Kucukken yudum yudum, Sutlerinle uyudum Kulağıma ninniler, Neler soyledin neler Beni buyuttun ana, Beni yuruttun ana, Goremeyince seni Kucaklarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Gucenme Şiirleri Gucenmek İle İlgili Şiir Gucenmek Toz duman icinde yaşam, Bir sağanak bastırıyor sorma Camur icinde kalmış her taraf Kac zamandır, Bakamadım ki ben resmine Artık ruyalarıma da, Girmez oldun Bu denli mi, Gucendirdim ben seni? Sen yolunu coktaaan, Cizip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,496Konular
981,877Mesajlar
29,916Kullanıcılar
murymurySon üye
Üst Alt