Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Arıza show seval ve resimleri biografisi

Arıza show seval ve resimleri biografisi
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Arıza show seval ve resimleri biografisi arıza gösteri arıza show seval selçuk parasayar resimleri selçuk parasayar foto rıza esendemir boşandı Bu kızda iş var arkadaşlarım, niye diyeceksiniz gitarı bile notasız çalıyorarizashowsevalveresimleribiografisi5c5932a9a2558alt :D Big Grin :D Selçuk parasayarın ara ara sarkmalarını saymaz isek, genelde proğram fazla şen geçiyor, giderken unutmadan Selçuk Parasayar, sana üç yaşından beridir hastayımarizashowsevalveresimleribiografisi5c5932a9d4821pngalt :D:D :D:D :D:D Seval ile ilgili Biografiyi ve resimlerini verelim Seval SEZGİN 8 şubat 1990 yılında, Gölcük Deniz Hastanesinde Dünya'ya geldiBabası Astsubay annesi ev hanımıydıBirde abisi vardı3 yaşına geldiğinde Gölcük Donanma Komutanlığından, Amasra Sahil Güvenlik Komutanlığına babasının tayini çıktığı için taşındılar5 yaşına değin Amasra SGD'de abisi, babası ve annesiyle yaşadılarÜzerinden çok geçmeden 1995 yılında babası Gölcük TCG Fatih Komutanlığına bitmiş görev olarak Kocaeli bölgesinde Gölcük yakınlarındaki Değirmendere adındaki şehre yerleştiler1996'da ilkokul 1sınıfı Değirmendere şehit cengiz topel ilköğretim okulunda öğrenim hayatına başladı1997'de babası Karamürsel Eğitim Merkezi Komutanlığına tayin olduğu için eğitim merkezi lojmanlığına yerleştiler ve Seval öğrenim hayatını Eğitim Merkezi Piyale Paşa İlköğretim okulunda sürdürdü1998 yılında kız kardeşi dünya'ya geldi2002 senesinde bir takım anlaşmazlıklar yüzünden anne ve babası farklı yaşamaya başladılar3 kardeşte babalarıyla birlikte yaşamaya devam ettilerO zamandan bu yana boşanma davası devam etmekteBüyüme çağında sanata ve özellikle müziğe karşısında büyük alaka duyan Seval öncelerde hobi olarak ilgileniyorduAma herzaman iyi bir ses sanatçısı olabilme düşüncesi hayallerini süslüyorduve artık bunu bir hayal görmek yerine hayatına sokma düşüncesi dahada keskin bir hal almıştı2005 yılında babası artık emekli olmuştuKaramürsel Eğitim Merkezi yakınındaki Altınova ilçesi Kaytazdere Saralkent beldesine yerleştirler2006 yılında gitarla tanışarak kendini geliştirmeye adadımüzikle ilgili düşüncelerini gerçekleştirmeye karar verdiyaşadığı şehrin yakınlarındaki mekanlarda canlı müzik yapmaya başlayarak ilk adımları attıBu sayede minik bir dinleyici kitlesi kazandı2007 yılında piranha grubunun solisti taylan,iki taraflı tanıdıklar sayesinde Seval'in sesini duyduVe Seval'in kendi söz ve müziğini yaptığı '' gibiyim bu akşam'' ve ''nereye dek'' adlı parçalarına demo yapmaya karar verdileristanbulda bu 2 parçaya demo hazırlandıBu süreçte kendini geliştirmeye devam ederken benzer site içinde oturduğu komşusu best m prodüksiyon yardımcısı muammer saralla bir arada bulundukları bir zamanda,arıza show programı hakkında konuşmalar geçti senesi içinde istanbul best fm arıza show'da Rıza ESENDEMİR'e eşlik etmeye başladıGitar öğrendiğinden beri parçaları kulaktan çalmaya devam eden seval az önce nota bilmemektedirDaha iyi bir galibiyet sağlamak için çalışmalarını ve etkinliklerini sürdürüyor 1549349541 1549349541 arizashowsevalveresimleribiografisi5c5932a9d844farizashowsevalveresimleribiografisi5c5932a9d844farizashowsevalveresimleribiografisi5c5932a9d844f  

858,475Konular
981,233Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt