Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arjantin'in Yonetim Şekli

Arjantin'in Yonetim Şekli
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Arjantin Yonetim Şekli

Arjantin'in Yonetim Şekli Nedir

Guney Amerika ulkesi olan Arjantin'in yonetim şekli federal cumhuriyet 'tir

Arjantin Cumhuriyeti Batı boylamları arasında, Guney Amerika Kıtasında yer alan bir ulkedir Arjantinin toplam yuzolcumu 2791810 km²– Turkiye'den yaklaşık 3,5 kat buyuk , nufusu ise 2001 yılı nufus sayımı rakamlarıyla 36260130 kişidir

Arjantinin adı Latince Argentum (gumuş) kelimesinden gelir İspanyol kolonicilerinin bu topraklarda bulmayı umduğu madenin ne olduğu ulkenin isminden de acıkca anlaşılabilir Ulkede yaşayanların coğu İspanyol ve İtalyan gocmenlerin torunlarıdır

Similar threads

Arjantinin Genel Ozellikleri Nelerdir Arjantin Hakkında Genel Bilgi Arjantin her ne kadar bu zamana kadar futboluyla ve Messisiyle on planda olduysa da aslında pek cok ozelliği ile ornek bir ulke Arjantinin adı Latince Argentum (gumuş) kelimesinden gelir İspanyol kolonicilerinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Arjantin'in Matematiksel Konumu Nedir Arjantin Matematiksel Konum Arjantin Cumhuriyeti 34 36 Guney enlemleri ve 58 27 Batı boylamları arasında, Guney Amerika Kıtasında yer alan bir ulkedir Arjantinin toplam yuzolcumu 2791810 km² – Turkiye'den yaklaşık 3,5 kat buyuk , nufusu ise 2001...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Arjantinin Dunya Haritasında Nerede Arjantin Dunya Uzerinde Nerede Arjantin Cumhuriyeti 34 36 Guney enlemleri ve 58 27 Batı boylamları arasında, Guney Amerika Kıtasında yer alan bir ulkedir Arjantinin toplam yuzolcumu 2791810 km – Turkiye'den yaklaşık 3,5 kat buyuk , nufusu ise 2001...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Arjantinin Genel Ozellikleri Arjantinin Ozellikleri Nelerdir Arjantin Guney Amerika Kıtasında yer alan ulkelerden biridir Daha cok futbolu ve oyuncuları ile tanıdığımız ulke tipik bir G Amerika ulkesidir Arjantinin adı Latince Argentum (gumuş) kelimesinden gelir İspanyol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Arjantinin Plaka İşareti Arjantinin Plakası Nedir Arjantin Cumhuriyeti, 34 36 Guney enlemleri ve 58 27 Batı boylamları arasında, Guney Amerika Kıtasında yer alan bir ulkedir Arjantinin toplam yuzolcumu 2791810 km² – Turkiye'den yaklaşık 3,5 kat buyuk , nufusu ise 2001 yılı nufus sayımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
858,467Konular
981,180Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt