Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arka Sıradakiler 70.Bölüm Özeti

Arka Sıradakiler 70.Bölüm Özeti
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Arka Sıradakiler 70Bölüm Özeti GAMZE?NİN ŞAŞIRTAN PLANI​ Gamze, annesinin Saffet?cilt borç para alması üzerine büyük bir utanç yaşar yeniden dönmemek üzere evi terk edip Sibel?in yanında taşınır Seval, Buket?i gerçeği Oktay?a anlatması için zorlarken, Sibel?in peşine düşer Sibel kendisini takip eden bu kadından kaçarken geçmişiyle tekrar yüzleşmek zorunda kalır… Kemal?i bıçaklayan maskeli saldırganların Kerem ve arkadaşları olduğu ortaya çıkar Saffet ve Oktay, Kemal Öğretmen?nın intikamını almak için harekete geçecekleri sırada beklemedikleri bir tepkiyle karşılaşırlar Bunun üzerine Kerem?e şiddet taşıyan bir ders devretmek yerine daha başka bir yol izlemeye karar verirler Ancak izledikleri yol Kerem?i durdurmak yerine daha da öfkelendirir Kerem ve arkadaşları, Büyük Başarı Lisesi?nden bir kız öğrenciye saldırarak Oktay ve Saffet?e mesaj gönderirler Kerem?in büyük bir dövüşe gösteri ettiği Oktay ve Saffet, Gamze?nin isteğiyle bu eğlence karşısında geri adım atar Kerem ve arkadaşları ise; Gamze?nin Oktay ve Saffet?deri gizli hazırladığı sürpriz bir planla şoke olurlar…​  

Similar threads

Arkadaki Sıradakiler 95 Bölüm Özeti Arka Sıradakiler dizisi her hafta olduğu gibi bu hafta da fazla heyecanlı Saffetin ne yapmaya çalıştığını doğrusu anlamıyorum :laugh: İbo ile Sibel çifti en sevdiğim çiftti benim Onların durumuna da fazla üzüldüm aslında Oktay konusu zaten başlı başına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Arka Sıradakiler 67Bölüm Özeti OKTAY VE GAMZE?Yİ BEKLEYEN SÜRPRİZ Oktay ve Saffet, Cahit?i kurtarmak için tayfalarının da desteğiyle Kerem?i rehin alırlar Doğan Kerem?e karşılık Cahit?i bağımsızlık bırakır Hesaplaşma sonrasında Doğan büyük bir öfkeye kapılırken Meral duruma el koyar Saffet?i...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Arkadaki Sıradakiler 55 BIRIM Özeti kerem gamze öpüşme gamze ve kerem öpüşme ve arkadaki sıradakiler arka sıradakiler GAMZE OKTAY VE BUKET’İN FOTOĞRAFINI ELE GEÇİRİR, ÖZGE’YE ÇİRKİN BİR OYUN OYNANIR Ali güç durumdadır Polisten kaçarak izini kaybettirir Ama karnını doyurmak için parası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Arka Sıradakiler 66Bölüm Özeti Cahit Doğan?ın elindedir Oktay Saffet?i Doğan?a getirirse Doğan Cahit?i serbest bırakacaktır Oktay bu engebeli durumun içinde çıkar yol ararYa Cahit ölecektir ya da Saffet?i Doğan?a verecektir Gamze Saffet?cilt ayrılmaya karar verir Bu kararını Saffet?e...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Arkadaki SıradakiLer 49BöLüm Özeti arka sıradakiler buketin doğum günü arkadaki sıradakiler buketin dogum günü doğum Gamze, Saffet ile arasında geçenlerden sonra karmakarışık duygular içine girer Özge, Oktay'ın Buket'le olmasından çok rahatsızdır Buket ise doğum günü partisini planlamaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,498Konular
982,058Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt