Arkadaki Sıradakiler 88 Bölüm Özeti Arka sıradakiler bu hafta fazla heyecanlıarkasiradakiler88bolumozeti5c57fe97a80ecalt Big Grin Gamze ve Pınar sonunda gerçekleri öğreniyor Benzer evde yaşarlarsa kavgalar artacak gibi geliyor banaarkasiradakiler88bolumozeti5c57fe97a80ecalt Saffet'in neler yapacağını da fazla merak ediyorum Pazara daha fazla var ne yaparım bilmiyorum kızlararkasiradakiler88bolumozeti5c57fe97a80ecalt Big Grin arkasiradakiler88bolumozeti5c57fe97a80ecalt Big Grin arkasiradakiler88bolumozeti5c57fe97a80ecalt Stick Out Tongue iha: Hadi şu anda 88 birim özetine bakalımarkasiradakiler88bolumozeti5c57fe97a80ecalt Kemal Hoca okuldaki görevine geri döner Kemal?in dönüşüyle Büyük Zafer?de bir bayram havası yaşanır Suna hoca için ise durum farklıdır Tiyatro oyunu çalışmalarını kaldırmaya kararlı olan Suna öğretmen ile bu çalışmaların bitmiş başlaması için elinden geleni yapan Kemal aralarında bir rekabet yaşanır Arkadaki sıradakiler sonucu dört gözle beklerken, edebiyat derslerine Suna yerine eskisi gibi Kemal?in girmesini isterler Ancak bu isteklerinin yerine gelmesi hiç de basit olmayacaktır? Kemal ve Elif arasındaki ayrılığın sırrı Zehra?nın çabaları sonucunda çözülür Saffet, Oktay ve Gamze?yi birlikte gördüğünde yaşadığı acının etkisiyle büyük bir öfkeye kapılır Saffet Gamze?yi kazanabilmek için dönüşü olmayan büyük bir adım atmaya karar verir? Gamze Esra?yı evlenme kararından caydıramayınca eve dönmek zorunda kalır Menderes de kendi kızı Pınar?a evleneceğini açıklar Sınıfın en azılı düşmanları olan Gamze ve Pınar için zorunlu son yaşanır Benzer evde üvey kardeş olarak yaşayacaklarını öğrenen Gamze ve Pınar birbirleriyle karşısında karşıya geldikleri anda büyük bir şok yaşar?