Arkadaki Sıradakiler 95 Bölüm Özeti Arka Sıradakiler dizisi her hafta olduğu gibi bu hafta da fazla heyecanlı Saffetin ne yapmaya çalıştığını doğrusu anlamıyorum :laugh: İbo ile Sibel çifti en sevdiğim çiftti benim Onların durumuna da fazla üzüldüm aslında Oktay konusu zaten başlı başına bir merakarkasiradakiler95bolumozeti5c57fc25ef9ecalt Big Grin Dönse de Gamze ile mutlu hallerini izlesekarkasiradakiler95bolumozeti5c57fc25ef9ecalt Big Grin Buyrun kızlar 95 birim özetiarkasiradakiler95bolumozeti5c57fc2660cc4gifalt :kiss: Kiss :kiss: ŞAŞIRTAN ÖNERI Saffet hastaneden çıkar çıkmaz, Gamze?yi mümkün tehlikelerden korumak için okula döner İbo Sibel?le ayrıldıkları için üzgündür Yeniden bir araya gelmeyi ümit ederken, Sibel?le arasında yaşanan bir durum İbo?nun hayallerini yıkar Burak Zehra?yı annesini görme isteğinden vazgeçirmenin yollarını arar Seval?in olağandışı davranışları Yılmaz?ın dikkatini çeker Gamze okulda, Oktay?ı bulgu vaadleriyle ona oyunlar oynayanların yeni bir planı ile karşı karşıya kalır? Oktay?ın yokluğuyla ve düştüğü tuzaklarla gün geçtikçe daha kötüye giden Gamze, bir gece Oktay?ın hayalinin peşine düşüp evden çıkar? Öteki yana Kerem Gamze?ye Oktay?ın yerini bildiğini söyler Ama bir şartı vardır Gamze Kerem?in şartını duyduğunda şoke olur?