Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arka Sokaklar ' Dubai'

Arka Sokaklar ' Dubai'
0
134

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ve Beklenen Senaryo Karşınızda

imagesarkasokaklardubai5b06ba75b0a70

Arka Sokaklar Dubai

OYUNCULAR

RIZA BABA

MESUT GUNERİ

HUSNU COBAN

ZEYNEP

MURAT

50 CENT

ENGİN BALKAN

RAMİZ DAYI

JASON STATHAM

EZEL

BALYOZ ALİ

CAHİT

TEVFİK

ALİ(NİŞANCI)

HIZIR

KENAN

ARKA SOKAKLAR DUBAİ

1Bolum

imagesarkasokaklardubai5b06ba76bbd65

Kameralar Toplantı Odasını Gosterir
(Rıza Baba Ve Ekibi Toplantı Odasında Toplanmış Ve Herkes Tatilin Nasıl Gectiğini Konuşuyor)

Rıza Baba: (Baş Koltukta) Eee Cocuklar Tatil NasıldıNe Yaptınız Anlatın Bakalım

Engin:Ben Buralarda DeğildimAmerikaya Gittim3 Gun Once Oldu GeleliGuzeldi Ne Soyleyeyim

Mesut:Bende Tuncla KıbrıstaydıkTatilimiz Guzeldi

Rıza Baba: (Gulerek) İyi Cocuklar Diğerleri Ne Yaptı Buralardamıydılar

Aliimagesarkasokaklardubai5b06ba77cd3b9pngTelefon Elinde İceri Girer)Rıza Baba Telefon Size

Rıza Baba: (Endişeli):Kim Arıyor

Ali: (Heyecanla):Ezel arıyorOnemliymiş

Rıza Baba: (Telefonu Alır)Efenim!

Ezel:Baba Durum KotuDayıdan Haber VarPeşinde Oldukları Adam Hapisten KactıVe Kacmaya Devam EdiyorDayı Sana İletmemi SoylediAliyle Beraber PeşindelerTevfiği Peşine VerdikOnu Takip Ediyor

Rıza Baba: (Endişeli) Tamam Evlat Dayı Şuan NerdeVe Tevfiği Bağlaman Lazım Bana

Ezel:Baba Durum Tehlikeli Tevfiği Sana Bağlarsak Ortaya CıkabilirBu da Bizim icin Hic İyi OlmazDayı Yeri Gizli TutuyoruzSana Şimdi Vericem Numarayı Takibe Almanı İstiyorum

Rıza Baba: (Kağıd Kalem Alarak) Soyle Evlat

Ezel: (Telefonu Soyler)0535 *** **16

Rıza Baba:Tamam Evlat Aliye Soyle Adamı Yakaladıgında Kotu Bir şey Yapmasın(Telefonu Kapatır)

Engin:Ne Oldu Rıza Baba Kotu Bir Durum mu Var

Rıza Baba:Ali Bu Numarayı Hemen Teknik Takibe Alın

Ali:Hemen Amirim

Rıza Baba: (Engine Bakarak) Engin Galiba Sezonu AcıyoruzDayıların Adamı Hapisten KactıEzel Tevfiği Peşine TakmışTevfiğin Telefon Numarasını VerdiOnu Takipe AldıkYerlerine Oyle BulucazTevfiği Bulduk mu Hızırıda Bulmuş Olucaz

Engin:Guzel Bir PlanAdamın Zaten Belliydi Hapisten Kacacagı

Husnu: (Rıza Babaya) Amirim Peki Biz Bu Durumda Beklemekten Başka Yapacak Bişe Yok

Rıza Baba:Evet CobanMurat Ve Zeynep 1 Hafta İzinlilerAramıza Daha sonra Katılacaklar

Mesutimagesarkasokaklardubai5b06ba77cd3b9pngeki Baba Kacmaya Devam Eder Ve Adamımız Ortaya Cıkarsa Ne Olacak

Engin:Mesut Doğru SoyluyorNe Yapıcaz

Rıza Baba: Endişeleyenmeyin Cocuklar Rahat OlunDayımız İşini Bilir

Ali: (Hızla İceri Girer) Amirim Telefondan İzmir Taraflarında Sinyaline RastlandıNe Yapalım

Rıza Baba: (Kalkarak) Cocuklar CıkıyoruzBen Yukarı Cıkıyorum İzin AlmayaSiz Hazırlık YapınUzun Yola CıkıcazEngin, Murat ve Zeynebi Ara Ve Oraya Gecmelerini Soyle

Engin:Emredersiniz AmirimHemen (Telefonunu Cıkarır ve onları Sinyalin Geldiği Yere Yonlendirir)

Word Belgesinde Yazdığım İcin Hatalarım OlabilirKusura Bakmayınız

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,026Kullanıcılar
ichramalllSon üye
Üst Alt