Ve Beklenen Senaryo Karşınızda
imagesarkasokaklardubai5b06ba75b0a70
Arka Sokaklar Dubai
OYUNCULAR
RIZA BABA
MESUT GUNERİ
HUSNU COBAN
ZEYNEP
MURAT
50 CENT
ENGİN BALKAN
RAMİZ DAYI
JASON STATHAM
EZEL
BALYOZ ALİ
CAHİT
TEVFİK
ALİ(NİŞANCI)
HIZIR
KENAN
ARKA SOKAKLAR DUBAİ
1Bolum
imagesarkasokaklardubai5b06ba76bbd65
Kameralar Toplantı Odasını Gosterir
(Rıza Baba Ve Ekibi Toplantı Odasında Toplanmış Ve Herkes Tatilin Nasıl Gectiğini Konuşuyor)
Rıza Baba: (Baş Koltukta) Eee Cocuklar Tatil NasıldıNe Yaptınız Anlatın Bakalım
Engin:Ben Buralarda DeğildimAmerikaya Gittim3 Gun Once Oldu GeleliGuzeldi Ne Soyleyeyim
Mesut:Bende Tuncla KıbrıstaydıkTatilimiz Guzeldi
Rıza Baba: (Gulerek) İyi Cocuklar Diğerleri Ne Yaptı Buralardamıydılar
Aliimagesarkasokaklardubai5b06ba77cd3b9pngTelefon Elinde İceri Girer)Rıza Baba Telefon Size
Rıza Baba: (Endişeli):Kim Arıyor
Ali: (Heyecanla):Ezel arıyorOnemliymiş
Rıza Baba: (Telefonu Alır)Efenim!
Ezel:Baba Durum KotuDayıdan Haber VarPeşinde Oldukları Adam Hapisten KactıVe Kacmaya Devam EdiyorDayı Sana İletmemi SoylediAliyle Beraber PeşindelerTevfiği Peşine VerdikOnu Takip Ediyor
Rıza Baba: (Endişeli) Tamam Evlat Dayı Şuan NerdeVe Tevfiği Bağlaman Lazım Bana
Ezel:Baba Durum Tehlikeli Tevfiği Sana Bağlarsak Ortaya CıkabilirBu da Bizim icin Hic İyi OlmazDayı Yeri Gizli TutuyoruzSana Şimdi Vericem Numarayı Takibe Almanı İstiyorum
Rıza Baba: (Kağıd Kalem Alarak) Soyle Evlat
Ezel: (Telefonu Soyler)0535 *** **16
Rıza Baba:Tamam Evlat Aliye Soyle Adamı Yakaladıgında Kotu Bir şey Yapmasın(Telefonu Kapatır)
Engin:Ne Oldu Rıza Baba Kotu Bir Durum mu Var
Rıza Baba:Ali Bu Numarayı Hemen Teknik Takibe Alın
Ali:Hemen Amirim
Rıza Baba: (Engine Bakarak) Engin Galiba Sezonu AcıyoruzDayıların Adamı Hapisten KactıEzel Tevfiği Peşine TakmışTevfiğin Telefon Numarasını VerdiOnu Takipe AldıkYerlerine Oyle BulucazTevfiği Bulduk mu Hızırıda Bulmuş Olucaz
Engin:Guzel Bir PlanAdamın Zaten Belliydi Hapisten Kacacagı
Husnu: (Rıza Babaya) Amirim Peki Biz Bu Durumda Beklemekten Başka Yapacak Bişe Yok
Rıza Baba:Evet CobanMurat Ve Zeynep 1 Hafta İzinlilerAramıza Daha sonra Katılacaklar
Mesutimagesarkasokaklardubai5b06ba77cd3b9pngeki Baba Kacmaya Devam Eder Ve Adamımız Ortaya Cıkarsa Ne Olacak
Engin:Mesut Doğru SoyluyorNe Yapıcaz
Rıza Baba: Endişeleyenmeyin Cocuklar Rahat OlunDayımız İşini Bilir
Ali: (Hızla İceri Girer) Amirim Telefondan İzmir Taraflarında Sinyaline RastlandıNe Yapalım
Rıza Baba: (Kalkarak) Cocuklar CıkıyoruzBen Yukarı Cıkıyorum İzin AlmayaSiz Hazırlık YapınUzun Yola CıkıcazEngin, Murat ve Zeynebi Ara Ve Oraya Gecmelerini Soyle
Engin:Emredersiniz AmirimHemen (Telefonunu Cıkarır ve onları Sinyalin Geldiği Yere Yonlendirir)
Word Belgesinde Yazdığım İcin Hatalarım OlabilirKusura Bakmayınız
imagesarkasokaklardubai5b06ba75b0a70
Arka Sokaklar Dubai
OYUNCULAR
RIZA BABA
MESUT GUNERİ
HUSNU COBAN
ZEYNEP
MURAT
50 CENT
ENGİN BALKAN
RAMİZ DAYI
JASON STATHAM
EZEL
BALYOZ ALİ
CAHİT
TEVFİK
ALİ(NİŞANCI)
HIZIR
KENAN
ARKA SOKAKLAR DUBAİ
1Bolum
imagesarkasokaklardubai5b06ba76bbd65
Kameralar Toplantı Odasını Gosterir
(Rıza Baba Ve Ekibi Toplantı Odasında Toplanmış Ve Herkes Tatilin Nasıl Gectiğini Konuşuyor)
Rıza Baba: (Baş Koltukta) Eee Cocuklar Tatil NasıldıNe Yaptınız Anlatın Bakalım
Engin:Ben Buralarda DeğildimAmerikaya Gittim3 Gun Once Oldu GeleliGuzeldi Ne Soyleyeyim
Mesut:Bende Tuncla KıbrıstaydıkTatilimiz Guzeldi
Rıza Baba: (Gulerek) İyi Cocuklar Diğerleri Ne Yaptı Buralardamıydılar
Aliimagesarkasokaklardubai5b06ba77cd3b9pngTelefon Elinde İceri Girer)Rıza Baba Telefon Size
Rıza Baba: (Endişeli):Kim Arıyor
Ali: (Heyecanla):Ezel arıyorOnemliymiş
Rıza Baba: (Telefonu Alır)Efenim!
Ezel:Baba Durum KotuDayıdan Haber VarPeşinde Oldukları Adam Hapisten KactıVe Kacmaya Devam EdiyorDayı Sana İletmemi SoylediAliyle Beraber PeşindelerTevfiği Peşine VerdikOnu Takip Ediyor
Rıza Baba: (Endişeli) Tamam Evlat Dayı Şuan NerdeVe Tevfiği Bağlaman Lazım Bana
Ezel:Baba Durum Tehlikeli Tevfiği Sana Bağlarsak Ortaya CıkabilirBu da Bizim icin Hic İyi OlmazDayı Yeri Gizli TutuyoruzSana Şimdi Vericem Numarayı Takibe Almanı İstiyorum
Rıza Baba: (Kağıd Kalem Alarak) Soyle Evlat
Ezel: (Telefonu Soyler)0535 *** **16
Rıza Baba:Tamam Evlat Aliye Soyle Adamı Yakaladıgında Kotu Bir şey Yapmasın(Telefonu Kapatır)
Engin:Ne Oldu Rıza Baba Kotu Bir Durum mu Var
Rıza Baba:Ali Bu Numarayı Hemen Teknik Takibe Alın
Ali:Hemen Amirim
Rıza Baba: (Engine Bakarak) Engin Galiba Sezonu AcıyoruzDayıların Adamı Hapisten KactıEzel Tevfiği Peşine TakmışTevfiğin Telefon Numarasını VerdiOnu Takipe AldıkYerlerine Oyle BulucazTevfiği Bulduk mu Hızırıda Bulmuş Olucaz
Engin:Guzel Bir PlanAdamın Zaten Belliydi Hapisten Kacacagı
Husnu: (Rıza Babaya) Amirim Peki Biz Bu Durumda Beklemekten Başka Yapacak Bişe Yok
Rıza Baba:Evet CobanMurat Ve Zeynep 1 Hafta İzinlilerAramıza Daha sonra Katılacaklar
Mesutimagesarkasokaklardubai5b06ba77cd3b9pngeki Baba Kacmaya Devam Eder Ve Adamımız Ortaya Cıkarsa Ne Olacak
Engin:Mesut Doğru SoyluyorNe Yapıcaz
Rıza Baba: Endişeleyenmeyin Cocuklar Rahat OlunDayımız İşini Bilir
Ali: (Hızla İceri Girer) Amirim Telefondan İzmir Taraflarında Sinyaline RastlandıNe Yapalım
Rıza Baba: (Kalkarak) Cocuklar CıkıyoruzBen Yukarı Cıkıyorum İzin AlmayaSiz Hazırlık YapınUzun Yola CıkıcazEngin, Murat ve Zeynebi Ara Ve Oraya Gecmelerini Soyle
Engin:Emredersiniz AmirimHemen (Telefonunu Cıkarır ve onları Sinyalin Geldiği Yere Yonlendirir)
Word Belgesinde Yazdığım İcin Hatalarım OlabilirKusura Bakmayınız