Arkadas ariyorum ilanlari Önce arkadaş arayan bayanlara bakalım Onlar verdikleri ilanlarda kendilerini anlatırken ne diyorlar ve bu gerçekten ne kavrama geliyor 40 yaşlarındayım 48'im MaceraperestimBugüne dek senin 5 katın değin sayıda ilişki yaşadım Atletiğim Tahta göğüslüyum Hoş sayılırım Çirkinim Güzelim Patolojik yalancıyım İyi eğitim aldım Üniversite 2'den terkim Hassas ve duyguluyumRuhsal tedavi gördüm Feministim Şişko ve erkek kılıklıyım Eğlenceli olduğumu söylerlerSıkıcıyım İyi bir dinleyiciyim Otistiğim Şair ruhluyum Depresif şizofreni belirtileri var Rasyonel ve akılcıyımTam bir cadıyım Orijinal kızılım Saç boyamın markası Clairol Romantiğim Yalnızca mum ışığında hoş görünürüm Dulum Birincil kocamı doğradım Ruhum genç Dişlerim dökülüyor Şu Anda de erkeklerin verdikleri ilanlarve gerçekler 40 yaşlarındayım 52 yaşındayım ve 25 yaş civarı birini arıyorum Atletiğim Bütün gün koltuktan kalkmadan Eurosport'u seyrederim Görünuşüm fena değilKulağımda ve sırtımda kıl yoktur İyi eğitimliyim Sana aptal muamelesi yapıcam Serbest ruhluyumKızkardeşinle de ilişkiye girebilirim Arkadaşlığa önem veririm Yeter oysa çıplak bir dost olsun Eğlenceliyim Yanımda tv kumandası ve 6 kutu birayla keyfime değmeyin gitsin YakışıklıyımKabayım Dürüstüm Patolojik yalancıyım Kucaklaşmayı severim Güvensizim, insanlara bağımlı yaşarım Olgunum Tanıyana kadar Açık fikirliyim Kızkardeşinle yatmak istedim ama o istemedi Şair ruhluyum WC duvarlarına dörtlükler yazarım Düşünceli ve saygılıyımBira getirmeni emrederken söze 'lütfen' diye başlarım sevgius