Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arkadaş Olarak mı Görüyor. :/

Arkadaş Olarak mı Görüyor. :/

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben bir kıza aşığım Bu bana bir takım konuşmalarımızda adımın sonuna cım,cim ekliyor (Örn: Ahmetçim) Kapatırkende Ben çıkıyorum gibi dertli surat ifadeleri kullanıyor Bazen ise pek konuşmuyor Sizce arkadaş olarak mı görüyor yoksa bana karşısında bişeyler hissediyor mu?

Similar threads

Arkadaşlar merhaba 17 yaşındayım bir kız varbenım onu sevdigimi biliyorama hala bana senı dostum olarak görüyorum diyorve sanırım benden hoşlanmıyor sizce napmalıyım? Arkadaş olarak devam mı ediyim daha sonra bişeyler olur mu? yoksa bitiriyim mi dostlugumu?
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Selam herkeze Ben hikayemi daha önce yazmıştım ama şöyle özetliyim ben ece diye bizim okuldan bi kıza aşığım6 aydır ona aşığım o da benim onu sevdiğimi biliyor ve uzun vakit sonra işte 3 hafta önce biz yakınlaşmaya başladık hatta benden hoşlanmaya başladı ve biz buluştuk buluşma güzel geçti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
selamlama arkadaşlar Ben lisede okuyorum ve diğer sınıftan bir kız var , bu kız beni okulun başlarında hatalı anlayıp bana faceden arkadaş olabiliriz gibisinden sözler söylemişti bende ona zaten böyle bişe yoktu nerden çıkardın falan şeyler yazdım Aradan bir 3 ay falan geçti acilen kız bana çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
arkadaşlarsevdiğim bir kız vardı 45 ay ayrıca mükemmel arkadaş olduk keza de onu seviyordumonunla konuştuğum günler aklıma geliyor aralıksız o hoş günleri hatırlıyorum hepo sevgime karşılık vermedi sonradan hayatına biri girmiş falan sonradan da sevgilim biz konuşunca beni kıskanıyor rahatsız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Arkadaşlar benim bir kaç yıllık bir meslek arkadaşım var oysa evli ben bir vakit önce sevgilimden ayrıldıktan sonradan aramızda samimiyet oluşmaya başladı birbirimizi dışarı çağırıp hava alıyoruz özellikle benimle konuşurken fiziksel temasta bulunuyor yani elime koluma falan dokunuyor ara sıra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
858,496Konular
982,225Mesajlar
30,143Kullanıcılar
XmaxdSon üye
Üst Alt