Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Arkadaşım bana o kızdan uzaktan dur diye tehdit etti fakat ben uzaktan durmak istemiyorum

Arkadaşım bana o kızdan uzaktan dur diye tehdit etti fakat ben uzaktan durmak istemiyorum
0
240

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba arkadaşlar lise sonlardan bi kızdan hoşlanıyorum aynı sınıfta olduğum kız kankam var gösterdim ona kızı işteBu kankamda hüseyin diye arkadaşım var aynı sınıftan odaO da bana dedi o xxxx'ten uzak durBen niçin diye sordumO kızdan hoşlanan bi arkadaşı varmış eğer öğrenirse o bile kurtaramazmış beniAma ben kızdan uzaklaşmak istemiyorum ve kızında bana baktığının farkındayımKızla bi lahza önce konusmak istiyorum fakat onlardan korkuyorum arkadaşlar yaa Destek edin ne yapmalıyım kızdan vazgeçmeli miyim? yoksa konuşmalı mıyım ?