Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

arkadaşıma aşık oldum galba kafayı yemek üzereyim :S

arkadaşıma aşık oldum galba kafayı yemek üzereyim :S
0
117

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkdaşlar geçen yıl 2 dönem dersaneye yazılmştm bn bnden 1 ay snra işte o yazıldı birincil geldiğinde normal takılıodk öle hatta bi vakit snra birlikte oturmaya başladık dersanede ama sevgilisi olduğundan nedeniyle ben ona bayağı dost gözüyle bakıodm ama ayrıldılar sevgilisiyle gene geçen yıl ben gene normal dost olarak görüodm ama ne olduysa bu dersane bu yıl açıldıktan snra oldu ben ona aşık oldum kızla aram ii allaha şükür fakat sevdiğimi nasıl belirli edicem anlamadım gitti bi türlü nası sölicemi bilmiorm aramızın bozulmasından da korkuorm benim ne yapıp edip onunda beni sevgili olarak görmesini sağlamam lazım benim birisini sevdiğimi az çok anladı lakin kendi olduğunu bilmio bana uç sölemeden kesin etmem lazım onu sevdiğimi

Similar threads

Ben 7sınıf öğrencisiyimbi okula 6sınıfta kaydoldumyani iki senedir o okuldayımbi kıza işte aşık oldum doğal olarak (kız bizim sınıfta)Ben gerçekte kıza acilen keza derslerime engel olmasın diye ayrıca de arkadaşlar arasında adım çıkar diye açılmayı düşünmüyomlakin lisede muhakkak açılacamtabi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Ilk Olarak bu yazıyı okuyan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum (: aşk konusunda deneyimsiz oldugum için sizlerden destek elde etmek istedim benim sevgilime çıkma teklifim biraz girift olaylar sonucu oldu özetle bahsediyim Şuan çıktıgım kız arkadaşımı aslında 1 aydır tanıdıgım ve en yakın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
6aydır birlikte olduğum biri vardıdeli gibi seviyordum günden güne dahada bağlanıyor dahada aşık oluyordumoda öyleydiherşey mükemmeldi birbirimizi her dk görmek için deli olyordukaynı dersaneye yazıldıkhatta ilişkimizi abarttık yüzük taktık ailelerimiz biliyordubenm anneme 'ANNE!' dedidayımın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
daha önceden kız arkadaşlarım oldu yani acemi değilim şidi konuyu size özet geçeyim ben dersaneye gidiyorum üni hazırlık için dersanede bir kız var iyi ki var şuan a dek 6 tane kız arkadaşım oldu fakat fiilen bu fazla başka bir şey kıza açılacağım diyorum akşamları sabahtan dersanede sınıfa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
önceden bir konu açmıştım haberdar olan bilir bilmeyenlerde okusun lütfen http:www2019comaskdoktorunuzimlutfenhtml hemen ben sonunda kızı buluşmaya ikna ettim yarın buluşucaz ana amacım barışmak fakat bu fazla zor sizce ne yapmalıyım? fazla pozitif vakti değil sanırım pozitif konuşamıcaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,493Konular
981,562Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt