Arkadaşıma Kısa Gunaydın Mesajları
Sevdiğiniz arkadaşlarınıza ozel Gunaydın mesajları derleidk sizler icinArkadaşlarınıza bu guzel kısa mesajlarla Gunaydın demek harika olacaktırBeğeneceğinizi umduğumuz cok guzel Arkadaşa ozel Gunaydın mesajları
Arkadaşıma kucak dolusu sevgiler Gunaydınnn
Can arkadaşım Can dostum Gunaydın Gunun Hayırlı olsun
Arkadaşlar yıldızlar gibidir her zaman gormesen de her zaman varolduklarını ve seni duşunduklerini bilirsin Gunaydın arkadaşım
Arkadaşların en guzeli uyan artıkGunun aydın olsun
Her daim yanımda benimle olan arkadaşıma gunaydın
Gunaydın sabahı aydınlatan dostum
Gunun Aydın Olsun Arkadaşım Dilerim Ki Yureğine Gulun Golgesi Duşmesin Ve Sen, Yuzunde Guluşlerin En Guzeli ile Bak Geleceğe
Anladım ki; senin sevdiğine değil, seni sevene değer vereceksin Arkadaşım Gunaydın
Bu sabah gozlerini oyle bir ac ki her şey istediğin gibi olsun arkadaşım Gunaydın mutlu sabahlar
Gunumuz Gunumuze Aydın Olsun Arkadaşım en guzel Gunaydınlar senin Olsun
Gunaydın arkadaşım sabahı aydınlatan dostum
Gun Daha Yeni Başladı Elimde Simit Cay Aldımda Sen Sabahın Kor Noktasında ismin Aklımda Gunaydın olsun Sana Arkadaşım
Kalbim Gibi Bugunde Senin icin Aydın ve Gunaydın Arkadaşım
Gunaydın can dostum Gunaydın Arkadaşım gunun guzel gecsin
Canım arkadaşıma Gunaydın hayırlı gunler dilerim
Sevdiğiniz arkadaşlarınıza ozel Gunaydın mesajları derleidk sizler icinArkadaşlarınıza bu guzel kısa mesajlarla Gunaydın demek harika olacaktırBeğeneceğinizi umduğumuz cok guzel Arkadaşa ozel Gunaydın mesajları
Arkadaşıma kucak dolusu sevgiler Gunaydınnn
Can arkadaşım Can dostum Gunaydın Gunun Hayırlı olsun
Arkadaşlar yıldızlar gibidir her zaman gormesen de her zaman varolduklarını ve seni duşunduklerini bilirsin Gunaydın arkadaşım
Arkadaşların en guzeli uyan artıkGunun aydın olsun
Her daim yanımda benimle olan arkadaşıma gunaydın
Gunaydın sabahı aydınlatan dostum
Gunun Aydın Olsun Arkadaşım Dilerim Ki Yureğine Gulun Golgesi Duşmesin Ve Sen, Yuzunde Guluşlerin En Guzeli ile Bak Geleceğe
Anladım ki; senin sevdiğine değil, seni sevene değer vereceksin Arkadaşım Gunaydın
Bu sabah gozlerini oyle bir ac ki her şey istediğin gibi olsun arkadaşım Gunaydın mutlu sabahlar
Gunumuz Gunumuze Aydın Olsun Arkadaşım en guzel Gunaydınlar senin Olsun
Gunaydın arkadaşım sabahı aydınlatan dostum
Gun Daha Yeni Başladı Elimde Simit Cay Aldımda Sen Sabahın Kor Noktasında ismin Aklımda Gunaydın olsun Sana Arkadaşım
Kalbim Gibi Bugunde Senin icin Aydın ve Gunaydın Arkadaşım
Gunaydın can dostum Gunaydın Arkadaşım gunun guzel gecsin
Canım arkadaşıma Gunaydın hayırlı gunler dilerim