Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

arkadaşımdan hoşlanıyorum

arkadaşımdan hoşlanıyorum
0
280

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
meraba ben lise 3 derslik öğrencisiyim daha geçen senenin başında arkadaşlar vasıtasıyla tanıştığım kızdan hoşlanmıştım lakin hiç belirli etmedim arada 2 sevgilim oldu fakat pazartesi günü kızı görünce yeniden benzer duyguları hissetmeye başladım ve arkadaşıma vererek (kız) üzmeden bizi ayırırmısın dedim bunu oda duydu şuan sevgilim olmadığını biliyor ve hergün okuldan beraber dönüyoruz şuana değin kötü bi etkim olmadı biraz kendimden ve kızdan bahsediyim gözlerim mavi yeşil karışımı güneşte değişiyor saçlarım 5 numara ve sarı siyah tonlarında boyum 175 kilom 90 vücud yapım atletik sporla uğraşıyorum hergün 125 tane mekik çekiyorum şimdi kızdan bahsediyim kız 165 boylarında kilosunu varsayım edemiycem aşırı kilolu değil balık etli diyelim gözleri kahverengi kocaman iri ve yanakları fazla tatlı yani şöyle diyim benden daha iyi bi kız beklersiniz ama hoşlandık bikere kızla el ele tutuşuyoruz sarılıp öpebiliyoruz birbirimizi kuytu sıcacık hergün konuşuyoruz lüzum telefon gerek yüzyüze bundan başka okulların açıldığı birincil gün kız bana armağan bileklik almış hergün bağlatıyorum ve sırf karşılaşmak için bidaha çözdüğüm oluyor şu anda sizden beklediğim şey şu Sayın TR üyeleri bu kızın bana olan ilgisi arkadaşlığımızdan mı geliyor yoksa oda bana aleyhinde birşeyler hissediyormu