Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

arkadaşımın AŞKI

arkadaşımın AŞKI
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
arkadaşımın AŞKI bundan 5 sene önce en yakın arkadaşımın aşık olduğu çocuktan hoşlanıyordum, fakat arkadaşımın duyduğu aşk platonikti, çocuğun bundan haberi yoktu ben de arkadaşımı fazla severdim ve bu sevgiyi içimde 3yıl içinde bastırdım hoş gerçi o çocuk beni de bilmiyorduarkadasiminaski5c51b498f161aalt :D Big Grin :D ya neysearkadasiminaski5c51b498f161aalt :D Big Grin :D aradan 5 yıl geçti ve derhal ise arkadaşım diğer birisiyle nişanlandı ve acilen bu çocuk, beni bir şekilde buldu ve ona bir ışık yakmamı istiyor, birazcık izin versem yoluma düşmeye hazır itiraf ediyorum her şey zamanında kıymetliymiş, geçen vakit kapsamında arkadaşımın hisleri ve onun benden haberi olmayışı, geçen zaman bendekini öldürmüş onun hemen beni ayrım edişinin itiraf ediyorum benim için bundan böyle hiçbir önemi yokkkk ve itiraf ediyorum o vakit bütün hislerime karşın arkadaşıma kelek yapmadım, arkadaşıma değdi mi orası meçhularkadasiminaski5c51b498f161aalt :D Big Grin :Darkadasiminaski5c51b498f161aalt :D Big Grin :D  

858,497Konular
982,554Mesajlar
30,291Kullanıcılar
rovulationSon üye
Üst Alt