Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Arkadaşımın hoşlandığı kızdan hoşlanıyodum

Arkadaşımın hoşlandığı kızdan hoşlanıyodum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Hikayen biraz uzun galiba lakin ivedi bir kaç strateji alırsam çok iyi olur yardım edin lütfen
Şu Anda lise 3sınıfım yeni bitti yıl 10 Derslik bittiğinde sınıflar karma oldu c sınıfına gittim iki yakın arkadaşımda b sınıfındaydı başvuru verdim b sınıfına geçtim sıralar 2kişilik biz 3kişi oturuyodk neyse dost var kızıl saçlı kızlardan hoşlanır sınıftada kızıl saçlı biri var işte ondan hoşlanıyo daha sonra bi gün bende 3kişi oturuyoruz ya ben arkaya geçtim orda oturmaya başladım arkamdada o kızıl kız oturuyodu amacım kıza yakınlaşmak değildi lakin orda oturdukça kızdan hoşlanmaya başladım muhabbeti felan hoş oluyodu işte mektep bitti bende kendimi kötü hissediyordum sonuçta en yakın arkadaşımın hoşlandığı kızdan hoşlanıyodum önce arkadaşıma söyledim felan böylece bişey demedi facebooktan söyledim sonrada mal gibi whatsapptan kıza söyledim kızda bende seni fazla seviyorum fakat aramız garipleşmesini istemiyorum dedi galiba arkadaş olarak seviyorum dedi sonradan konuyu kapatım muhabbet ettik sonra arkadaşım beni engellemiş facebookta sinirliymiş hemen kızla konuşmak istiyorum olağan bi muhabbet 3gündür içim bi burkuk midem ağrıyo nefesim kesiliyor benzeri ne diyim napayım fazla kötü durumdayım şaşırdım napacağımı

Similar threads

Yakın arkadaşımın hoşlandığı bi kız var ,kıza açılmadı ve acılmayacak, okulların kapanmasıyla bitti gitti,,,, hemen ben bu kızla konuşmak istiyorum güzel kız hoş kız ama arkadaşım geliyor aklıma duraksıyorum daha sonra ,, takviye eder misiniz :S edit yardım eden herkese teşekkürler, konuyu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Arkadaşlar nerden başlayacağımı bilemiyorum Lise 3 e gidiyorum ve o yıl sınıfımıza yeni bi kız gelmişti Okulun açıldığı birincil günler kız hiç dikkatimi çekmemişti Kızla benzer sınıftayız tek başına oturuyordu sırada bende kıza yanında oturabilirmiyim dedim Kız kabul etti zaten tek başıma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Derhal olanları yazıcam bu duygunun ne olduğuna siz karar verin Biz bu kız arkadaşımıza X ismini verelim Erkek kankama Y ismini verelim Şimdi biz bu X ile 7 ve 6 sınıfta çok samimiydik Kanka gibi bişedik diyim Ben bunun yanına bakımlı olabiliyordum Yani kendimi mutlu hissediyordum Bu dost...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
iyi günler arkadaşlar 19 yaşındayım hemşireyim çalışıyorum bir sorunum var bana bir aşk dokturu lazım semptomatik yok radikal bir tedavi istiyorum ilk önce sorunu bir anlatayım sağlık durumu meslek lisesin yeni mezunuyum bu sene mezun oldum stajdan aynı serviste çalıştığım bir kız vardı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Merhabalar hemencecik olaya geçeyim ben kız arkadaşıma bi söz vermiştim tanıdığım bi kız olursa facebookta eşit gelirse gösteteceğim diye oda kızı tanıyo ad olarak facebookta denk geldi bende gösterdim kız arkadaşım karşuladı durumu ama gösterdiğim z isimli kız makyaj yapan birisi ben kız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
251
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt