iltasyazilim
FD Üye
Bir hatun kişiyle başım dertte benim 2 takvim fazla arkadaş canlısı arkadaşım olan bu hatunla aramızda bir aşk filizlendi el ele tutuşup yürümeler falan neyse 2 3 gün böyle devam etti ve ben artık bir isim sıralama gereği duydum ( ne lüzum varsa :S ) ve gece arayıp sevgilim olurmusun dedim güldü ve lakin bu fazla sade odu azıcık daha şaşırtmanı beklerdim dedi ve bana 1 2 gün düşünmem lazım dedi (giderken akşam arayıp seni seviyorum dedirtti cebren ve kendide dedi) kesin gözüyle bakıyordum bu ilişkiye ama kızımızın unutamadığı geçen seneki ilişkisi çıktı karşıma ertesi gün ben fazla kötü bir sevgiliyim falan gibi sözler kullandı arkadaşken daha çok görüşürdük sevgili olursak az görüşürüz diyip kıvırmaya başladı sonrada akşam bombayı patlattı ben arkadaş kalmak istiyorum dedi ve malak gibi kaldım besbelli ne yapmalıyım dostlar fazla samimi arkadaşımken aşkıma döndü :S yanıyorum yardım
Arkadaşlar yardımlarınız fazla teşekkürler,yorum atan arkadaşlarıma selam olsun dediğiniz gibi birazcık uzaktan durdum soğuk davrandım değerimi anlamış olacak geri döndü teşekkür ederim sizlere
Arkadaşlar yardımlarınız fazla teşekkürler,yorum atan arkadaşlarıma selam olsun dediğiniz gibi birazcık uzaktan durdum soğuk davrandım değerimi anlamış olacak geri döndü teşekkür ederim sizlere