iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşa Mektup Nasıl Yazılır, Arkadaşa Mektup Örnekleri
Özel mektupları yazarken dikkat edilecek özellikler şunlardır:
(a) Mektup yazılacak kâğıt, şekil yönünden düzenli ve temiz olmalıdır
(b) Mektup, mürekkepli ya da tükenmez siyah renkli kalemle yazılmalıdır
(c) Mektubun sağ üst köşesine tarih, yanına da yazıldığı yerin adıkonmalıdır
(d) Mektubu göndereceğimiz kişinin genel özelliklerine göre (yaşı, kültür düzeyi, yakınlık derecesi vb) hitap cümlesibulunmalıdır
(e) Mektubun sağ daha aşağı köşesine adsoyadyazılmalı ve imzaatılmalıdır
(f) Mektubun sol daha aşağı köşesine adresyazılmalıdır
Arkadaşa Mektup Örnekleri
Canım Arkadaşım
Nasılsın? Doğrusu bu soruyu sormam kusur sen daima iyisindir, benim en zorlama anlarımda deha yüzünden gülücüğü yetersiz etmeyip o travmatik dönemlerimi atlatmama her zaman muavin oldun Sana ne kadar teşekkür etsem azdır
Mektubunda buraya geleceğinden bahsetmişsin, duyunca çok sevindim seni bitmiş görecek edinmek fazla mutlu etti beni şimdiden neler yapacağımızı planlıyorum Sen yokken değişen buraları görür görmez çok şaşıracaksın lakin üzülme heryeri birlikte gezeceğiz ve araya giren zamana inat burdan hiç uzaklaşmamışsın gibi hissedeceksin
Biliyormusun seni özlem duymak geleceğin günü sabırsızlıkla ummak bile hoş çünkü dostluğumuz bu ayrılıklarla perçinlendi Fakat artık hasret bitiyor ve geliyorsun Seni seviyorum canım arkadaşım *
Özel mektupları yazarken dikkat edilecek özellikler şunlardır:
(a) Mektup yazılacak kâğıt, şekil yönünden düzenli ve temiz olmalıdır
(b) Mektup, mürekkepli ya da tükenmez siyah renkli kalemle yazılmalıdır
(c) Mektubun sağ üst köşesine tarih, yanına da yazıldığı yerin adıkonmalıdır
(d) Mektubu göndereceğimiz kişinin genel özelliklerine göre (yaşı, kültür düzeyi, yakınlık derecesi vb) hitap cümlesibulunmalıdır
(e) Mektubun sağ daha aşağı köşesine adsoyadyazılmalı ve imzaatılmalıdır
(f) Mektubun sol daha aşağı köşesine adresyazılmalıdır
Arkadaşa Mektup Örnekleri
Canım Arkadaşım
Nasılsın? Doğrusu bu soruyu sormam kusur sen daima iyisindir, benim en zorlama anlarımda deha yüzünden gülücüğü yetersiz etmeyip o travmatik dönemlerimi atlatmama her zaman muavin oldun Sana ne kadar teşekkür etsem azdır
Mektubunda buraya geleceğinden bahsetmişsin, duyunca çok sevindim seni bitmiş görecek edinmek fazla mutlu etti beni şimdiden neler yapacağımızı planlıyorum Sen yokken değişen buraları görür görmez çok şaşıracaksın lakin üzülme heryeri birlikte gezeceğiz ve araya giren zamana inat burdan hiç uzaklaşmamışsın gibi hissedeceksin
Biliyormusun seni özlem duymak geleceğin günü sabırsızlıkla ummak bile hoş çünkü dostluğumuz bu ayrılıklarla perçinlendi Fakat artık hasret bitiyor ve geliyorsun Seni seviyorum canım arkadaşım *