Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

arkadaşlaar yardım edin lütfen ?? ++repp

arkadaşlaar yardım edin lütfen ?? ++repp

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
yanlış yere aştıysam kusura bakmayın

ben fifa 2005 ,indirdim tek link e icinde bin uzantılı dosya var cue uzantısı yok yardım edermisiniz cok sevinirim bunu nasıl acacaz acamazsak cue uzantılı dosyayı bana gönderirseniz sevinirim ++rep

Similar threads

Selam arkadaşlar benim GTA 5 ile ilgili bir sorunum var bu bir türlü Türkçe yamayı kuramıyorum Öncelikle Techno Game den Türkçe yamayı indirdim kurdum bir baktım oyun açıldı ilk açılan sayfalar Türkçe sevindim sonra bir baktım çalışmayı durdurdu hatası verdi oyun Meğersem oyun 3502 sürümüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Selam arkadaşlar benim GTA 5 ile ilgili bir sorunum var bu bir türlü Türkçe yamayı kuramıyorum Öncelikle Techno Game den Türkçe yamayı indirdim kurdum bir baktım oyun açıldı ilk açılan sayfalar Türkçe sevindim sonra bir baktım çalışmayı durdurdu hatası verdi oyun Meğersem oyun 3502 sürümüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
arkadaşlar lütfen splinter cell oynayan varsa yardım etsin arkadaşlar geçen günlerde tom clany's Splinter Cell indirdim torrent ama rusca çıktı datalocalization da sadece rus dosyası var acaba bu oyun sizde varsa bana ing dosyasını ubload edermisiniz C:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Merhaba arkadaşlar ben fifa world'u indirdim indirme tamamlandı sonra install a bastığımda EEAProxyInstaller çalışmayı durdurdu yazıyor ne yapmalıyım sizce lütfen yardım edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Laptopa fifa 12 kurdum Klavye ayarlarını internetten indirdim oyuna girdim klavye ayarları düzgün ama oyunda sol ve alt tuşlarına aynı anda basarak pas veremiyorum Sağ ve üst tuşuna basarak veriyorum ama sol ve alt tuşlarına basarak ne pas veriyor nede şut çekiyor Sizce bunun sorunu nedir lütfen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,497Konular
982,543Mesajlar
30,279Kullanıcılar
Muhammed16Son üye
Üst Alt