Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

arkadaşlar acele yardımınız gerekli

arkadaşlar acele yardımınız gerekli

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
bundan 2 hafta öncesi gittim kızın tekine teklif ettim lakin kız allahı war hoş neyse kabul etti emrindeki cıkmaya felan basladık fakat ben hep böle arkadaki planda kaldım kıza gereken alaka we alakayı göstermedim 15 hafta sonradan kıza bölünme bahsini actım olmuyo diye oda bana cok meraklısın heralde ayrılmaya dedi değil felan dedim neyse o gün pek gecti ertesi gün gelip bana dedi olmuor ayrılalım dedi seninle sewgili olamıoruz dedi ben ayrılmayalım felan dedim neticede ayrıldık sora cok pişman oldum ayrıldıgıma oda aglamış lakin ayrıldıgımıza mı agladı orasını tam bilmiorum sora arkadaşlarına demiş ben onsuz (yani bensiz) yapamıorum diye özledim felan demiş bende artıq cok gec dedim kestirip attım arkadaşlar kızlara güwenim değil beni gercekten sewiormu bu kız yani bendede suc war kabul ediorum fakat o benden ayrıldı her tarafta cıkmamız dogru olurmu