Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arkadaslar Acil Yardım - EKRAN KARTI -

Arkadaslar Acil Yardım - EKRAN KARTI -

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaslar öncelikle sistemim kısaca şöyle asus m2vmx se anakartAMD anhlon 64 x2 dual 4400+ 230ghz 2gb ddr2 ram 800mhz kingstone çift

ekran kartım asus x1550 var ama memnun degilim bunu satım 30 ytl ye daha güzel bi ekran kartı alacagım ama kararsızım lütfen bana 150 ytl ye kadar en güzel en üygun beni mennun edecek ekran kartı konusunda bana yardım ederseniz cok memnun olurum şimdiden teşekkürler

Similar threads

bu ekran kartini almayİ dÜsÜnÜyorum ana kartima uyup uymadigini bİlmİyorum anakartim asus m2vmx se bakarsaniz Çoookkk sevİnİrİm bana Önerebİlecegİnİz ekran kartlarinida yazarsaniz sevİnİrİm sİstemİm sÖyle amd anthlon 4400+ x2 dual 64 bİt 230ghz 2gb 800mhz kİngstone ram
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Önceliklere herkese selamlar, ben yakın zamanda para biriktirip senelik eski bilgisayarıma yeni bir ekran kartı almak istiyorum fakat farkettiğim kadarıyla eski bilgisayara yeni ekran kartı alınınca işlemci veya ram darboğazı denilen bir sıkıntı çıkabiliyormuş Sistemim şu; İşletim sistemi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Evet arkadaslar sizlerden ilgi edinme amacıyla bu konuyu acıyorum! ekran kartim nvindia 256 mb ram 512 işklemcim 18 bu oyunları oynarken takılıyor bazen donup geri gelıyor counterde normalde bişe yok tam ates edıcem yaklastım baslıyor takılmaya oyunun boku cıkıyor sankı gırıyor yavas cekıme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
beylerbayanlar herkesten bu konuda yardım istiyorum uzun zamandan sonra ekran kartı almaya karar verdim ancak gel görki ne alacağıma karar veremedim ancak aklımda olan;hepsi ati çipsetli kartlar var 9550 63$ asus Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
beylerbayanlar herkesten bu konuda yardım istiyorum uzun zamandan sonra ekran kartı almaya karar verdim ancak gel görki ne alacağıma karar veremedim ancak aklımda olan;hepsi ati çipsetli kartlar var 9550 63$ asus Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt