Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ArkadaşLar aciL yardım Pc'de Ses yok...

ArkadaşLar aciL yardım Pc'de Ses yok...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Format Attım pc'ye ve ses geLmedi driver yüklemeye çalştım Eski kullandığım bi ses yazılımı VIA HD Adeck kullanıyordm onu yükliyorum yanlız yüklerken hata veriyor Bulamadık gibisinden ses kartını

Ses aygtlarındada ses kartını göstermiyor Ve ses gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim aciL yardım :

Similar threads

Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Arkadaşlar ne yaptım ne ettiysem pcden ses gelmiyor Ses driveri yüklü Hoparlör sağlam Hoparlör kabloları sağlam Bugün cumadan sonra geldim pcye format attım win7 yükledim o zamandan beri sadece sesi yok herşeyi tamam acil yardım edin ya (Öncedende win7diydi) Bana acil uygun driveri link...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Öncelikle herkeze merhaba Bi sorunum var Pc me format attım Ses kartım SoundMax AD1888 yüklemeye calıstım sonda driver not found reboot your system and run this setup again diye bi hata verdi Çok araştırdım ama birşey bulamadım Bios ayarlarından mı bişey olmuştur acaba ??? Bi bilgisi olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
858,496Konular
982,322Mesajlar
30,205Kullanıcılar
varakaSon üye
Üst Alt