Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arkadaşlar Allah Aşkınıza İçeri Gelin :)

Arkadaşlar Allah Aşkınıza İçeri Gelin :)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Arkadaşlar Herkese İyi Forumlar
Bugün sevgilimle aramızda olan tüm sorunları çözdük, Nasıl oldu bu falan derseniz ise Tabikide sizin sayenizde Bana asistan olan ve olmayan herkese teşekkür ediyorum Darısı başınıza arkadaşlar, inşallah sizde mutlu olursunuz

Similar threads

Merhabalar Görüşlerinizi almak ve yapmam gerekenleri öğrenmek için bu konuyu açma gereksinimi duydum Kısa tutucağım Benim sevdiğim kız vardı bundan 8 ay değin öncesinde hislerimi ona anlattım lakin karşılık bulamadım nedeni ise diğer birini seviyormuş Uzun olmasın diye ayrıntıları vermicem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Merhaba arkadaşlar Bu konuda sizden bu sorunumu çözmenizi istiyorum İnşallah vaktinizi ayırıp okursunuz Teşekkür Ederim Ben 15 yaşında bir kızım Arkadaşım da 16 yaşında Sevgilisi de 16 yaşında Bana defalarca fotoğrafını gösteriyor, buluştuktan sonradan yaptıkları eğlenceli şeyleri anlatıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Merhaba arkadaşlar nasılsınız, iyisinizdir inşallah Arkadaşlar ben lise 2'ye gidiyorum ve lise 1 giden bir kızı cuma günü gördüm ve fazla etkilendim gözleri falan çok güzel kız gerçekte fazla terbiyeli facebookta erkek arkadaşı bile değil yani herkese yavşayan yüz veren tiplerden yok Kızla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
ARKADAŞLAR LÜTFEN OKUYUN, YARDIM YAHUT SIYIRACAM Merhaba sevgili arkadaşlar, ben bu fruma yeni üye oldum Ya kafamda bir soru işareti var bana asistan olursanız sevinirim Ilk Önce 25 yaşındayım cafede hoşlandığım bir kız var; bakışıyoruz, her yanımdan geçerken gülümsüyor vs Yan bunlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Bir hatun kişiyle başım dertte benim 2 takvim fazla arkadaş canlısı arkadaşım olan bu hatunla aramızda bir aşk filizlendi el ele tutuşup yürümeler falan neyse 2 3 gün böyle devam etti ve ben artık bir isim sıralama gereği duydum ( ne lüzum varsa :S ) ve gece arayıp sevgilim olurmusun dedim güldü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
858,505Konular
982,792Mesajlar
30,593Kullanıcılar
ilker2v8Son üye
Üst Alt