Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arkadaslar anakart driverimi bulamiyorum yardim...

Arkadaslar anakart driverimi bulamiyorum yardim...
0
155

Similar threads

arkadaslar benm bilgisayarım win7 format attıgımda driverleri otomatik yukluydu(win 7 orj degil bildiginiz korsan iste ) pc kastıgı icin win xp yapcamama driverlern oto yuklu olmamasından korkuyorm acaba driverlerin setubunu pcmde nasıl bulabilirim? en azından ethernet kartınınkini internetten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
arkadaslar benm bilgisayarım win7 format attıgımda driverleri otomatik yukluydu(win 7 orj degil bildiginiz korsan iste ) pc kastıgı icin win xp yapcamama driverlern oto yuklu olmamasından korkuyorm acaba driverlerin setubunu pcmde nasıl bulabilirim? en azından ethernet kartınınkini internetten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Note book beko ureticisi ifl91 anakart intel gm 965 chipset xp professional sp3 arkadaslar bana yardimda bulunurmusnuz bu laptop un ses kartinin driverini bir turlu bulamiyorum :s
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Note book beko ureticisi ifl91 anakart intel gm 965 chipset xp professional sp3 arkadaslar bana yardimda bulunurmusnuz bu laptop un ses kartinin driverini bir turlu bulamiyorum :s
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,505Konular
982,813Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt