Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Arkadaşlar azıcık üzücü bir durum benim açımdan :(

Arkadaşlar azıcık üzücü bir durum benim açımdan :(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar dershanede bir kız vardı hoş bir kız kızdan hoşlandım kıza bayağı kahve ısmarladım muhabbet ettik falan herşey yolundaydı iyiydide facebooktan konuştuk sinemaya gidelimmi dedim bitmiş olur dedi hatta baya bir olumlu karşıladı daha sonra 1 gün geçti aradan facebookta online idi slm yazdım ordamısın falan yazdım baya geç cevap geldi ısrar edince daha sonra sinema olayını hatırlattım seansları yazdım bu sıralar derslere yoğunlaşmalıyım dedi vaktim olmuyacak dedi seni kırıcak üzücek birşeymi yaptım dedim yok neyse benim işim var dedi ben yıkıldım sizce bu durum nedir hanımefendi erkek tüm arkadaşlardan destek istiyorum lütfen sizce şu anda ne yapmalıyım

Similar threads

ARKADAŞLAR SİZE SORULARIM VAR BEN ŞUAN 12SINIFIM VE HAYATIM BOYUN 12 KERE İLİŞKİLERİM OLDUNeyse Geçen yıl 9sınıftan bir kız'dan kısmen hoşlandım neyse olmadı yani onun yanındaki hoş bir kız var facebookta ekledim diğeri ile arkadaş olmuştuk ben bunu ekledim sohbet koyulaştı ayrıntılarıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Ilk Önce merhaba arkadaşlar bu yazımı doğruca değin okuyanlar ve fikirlerini bnmle paylaşacak olanlara şimdiden teşekkürler adımı tahsis etmek istemiyorum ben daha 15 yaşında bir kızım evet bazılarınız çocuk diyeceksiniz haklısınız daha çocuğum lakin beni anlayacak arkadaşlar çıkacağından eminim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
SlmlarHemen konuya giriyimBen başlıca facebooka çdışı girerimBugün bir yazı paylaştım akşamTaa lisede (sırası gelmişken lise biteli 2yılı geçti)sima olarak tanıdıgım bir kız vardı hiç konuşmuşluğum yokBundan 56 ay önce benı eklemişti o zamandan beri ekliydi bendeAma ne bişeyimi beğenir ne de ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Arkadaşlar merhaba 19 yaşındayım Üni de 2 Sınıf öğrencisiyim Sınıfımda bir kız var ve benzer sınıftayız 3 Senemiz (hazırlıkta vardı) Ben bu kızdan gerçekte hazırlıkta hoşlanmaya başladım Hoş birisi lakin beni daha fazla etkileyeb whatsapp konuşmalarıydı Ne hikmetse 25 senede sadece whatsappta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
arkadaşlar ben 19 yaşında hoşlandığım kız ise 17 yaşında konuya gelicek olursak birkaç senedir tanıyorum çok tatlı bir kız daha öncede konuşmaya çalıştım fakat erkek arkadaşı olduğunu öğrendim hiç uzatmadan kapattım neyse bu bayram bunlar geldiler erkek arkadaşı bununla konuştuğum zaman bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,496Konular
981,677Mesajlar
29,761Kullanıcılar
FFvenomSon üye
Üst Alt