Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bakarmısınız.siteye giriyorum şifre yanlış diyor
Arkadaşlar toca race driver 2 dvd'sini aldım yükledim, yükleme bittikden sonra cdkey istedi Forumda arama yaptırdım bi kaç şifreye ulaştım fakat hepsini denedim olmadı
Şifreyi giriyorum yaklaşık bi 15 dakika kontrol ediyor yanlış şifre diyor Daha önceden bu tip bi sorunla karşılaşmış veya...
Merhaba arkadaşlar
xxben bu yazdıklarım uzun veya kısa okursanız memnun olurum
17 yaşıma 31 temmuz 2 saat önce bitti doğum günüm
Bir kız var xadlı diyelim,Kız dersine önem veren dershaneye giden birisi
Ilk okulda beraber okuduk orta okulda dahil lisede o anadolu ben iş lisesi, ikimizde...
Sanırım elektrik akımı kurbanlarına bende eklendimGeçen akşam elektrik iki defa üstüste hemen gitti geldiBende üşenip bir daha gitmez diye pc yi kapatmadım 3gidişten sonra açınca işletim sistemi(xp home) direkt açılmayıp bana güvenli mod ve diğerlerini gösterip hangisinden açalım dediÖnce olağan...
Merhaba arkadaşlar,
bu yıl lise 2'ye geçtim haliyle sınıflar karıldı ve değişti
Sınıfımdan ilk 23 gün dehşet ediyordum lakin çarşamba günü o kız geldi
Çok tatlı,gözleri iri ve yeşil çok güzel bir kız
Herneyse giriyorum konuya;
Gittim yanında merhaba ben xdedim elini sıktım oda ben de y...
En iyi şifre, hatırlaması kolay ve kırılması zor olan şifrelerdir. En sık kullanılan parolaların bazıları, son 4-5 yılın şifreleri “Password” veya “123456” gibi tahmini kolay şifrelerdir. Bunun gibi şifrelerin size fikir vermesine izin vermeyin. Bunun yerine güçlü bir şifre oluşturun. Karmaşık...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.