iltasyazilim
FD Üye
arkadaşlar sevgilimle ayrıldık daha açıkçası o ayrılmıştı neden olarakda onunla ilgilenmelerim falan bunaltmış üzerine çok düşüyormuşum bunu demişti ama ben sonradan öğrendimki sevgili yaptığını bunu öğrendiğimde de msj atmıştım hatta mutlu olamıycaksın falan da demiştim neyse sevgilisi olan kişi hatta beni aramıştı falan kız beni sadece faceden engellemişti fakat diğer yerlerden engellememişti twitten laf yolluyodu aşık oldum falan filan diye bugünde sevgini kesin edersen onu kaybedersin yazmış ve ben açık konuşmak gerekirse düşünmeye başladım aklımdan fazla şey geçmeye başladı benim görmem için yazdı onu bunu biliyorum ama niçin yazmış olabilir?
arkadaşlar buraya yazıyım formdan kapatılabilir diye de eski seviglim twitten laf gndermelere devam ediyor mutluymuş gibi laflar ediodu bende dayanamadım sahte mutlulukların fazla emin diye msja ttım 5 dk sonra twitten yazdıkalrını kaldırdı seviorum dedm madem seviorm canına okumak hakkım yazdı gece de ben ktü br deildm ancak bunu nie bana yaptım vicdansızım diye yazdım sabahtan hemencecik twite şarkı szü yazmış gülben ergenin kıyamıyorum diye ve hem karşılıklı arkadaşımız benim yeni açtığım facemi eklemiş bütün bilgilerim kapalı resmimde yüüzm gözükmemesine karşın ve eski sevgilim biliodu o facemi yalnızca acaba onu aracımı koyuyoki
arkadaşlar buraya yazıyım formdan kapatılabilir diye de eski seviglim twitten laf gndermelere devam ediyor mutluymuş gibi laflar ediodu bende dayanamadım sahte mutlulukların fazla emin diye msja ttım 5 dk sonra twitten yazdıkalrını kaldırdı seviorum dedm madem seviorm canına okumak hakkım yazdı gece de ben ktü br deildm ancak bunu nie bana yaptım vicdansızım diye yazdım sabahtan hemencecik twite şarkı szü yazmış gülben ergenin kıyamıyorum diye ve hem karşılıklı arkadaşımız benim yeni açtığım facemi eklemiş bütün bilgilerim kapalı resmimde yüüzm gözükmemesine karşın ve eski sevgilim biliodu o facemi yalnızca acaba onu aracımı koyuyoki
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.