Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Arkadaşlar bana yardım eder misiniz?

Arkadaşlar bana yardım eder misiniz?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar oyunda bu ekranı(linkteki)geçemiyorum, yani donmuyor ses görüntü var fakat burada hiçbir tuşa algılamıyo tuşa basma
sesleride geliyor oyundan fakat naptıysam geçemedim sinirimi bozmaya başladı lütfen yardımcı olun :7 Ayrıca ilk defa konu açıyorum yanlış birşey yaptıysamda affola Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler

Similar threads

Street Fighter 4 Online Versus Oynayın ( Live Games Key Girmeden ) Anlatım & Resimler SubLunJeDBoi Öncelikle Bize Lazım Olan 2 programı indirelim 1) http:wwwmediafirecomdownloadphp?4ynmlmontdd*Street Figter 4 Lan Enabler 2) :securelogmeincomproductshamachilistasp*Hamachi İndirilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
selam arkadaşlar ben geçenlerde pc ye gta san andreas yükledim oyununtoplam boyutu 486 gb audio dosyası ise 368 gb ama oyunda sesler çalışmıyor sadece görevler bittiğinde ses geliyor ve daha sonra hiçbir ses duyulmuyor araba sesi silah sesi vs hiçbir ses duyulmuyor daha önce yüklemiştim başka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Arkadaşlar merhabalar, Oyun yardım ile ilgili sıkça bize ilettiğiniz yaşadığınız problemler hakkında bir anlatım yaptım Genel Sorunlar Karşılaşılan Problemler 1 Oyunum için Crack bulmama yardımcı olabilir misiniz ? Üzgünüm,bu konuda yardımcı olamıyoruz 2 Oyunu kurdum fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
İyi Günler Tüm Forumtr Üyeleri Benim Assasin's Creed İle Sorunum Var Paylaşsam yardımcı olan arkadaşlarım Olur Diye Düşündüm Bazıları Alay Ediyorda C R A C Kleri Yapamadım Galiba Oyunu Açıyorum Ses Var Görüntü Siyah Bi Ekran Duruyor Ardına Beyaz Geliyor Sonra Tekrar Siyah Bende Mi Sorun Var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Merhaba arkadaşlar, Bir sorunum var Yardımcı olursanız sevinirim FarCry oynunu bilgisayarıma sorunsuz olarak kurdum Her şey sorunsuz çalışıyor fakat görüntüde bir sorun var Kişiler ve nesneler sağlıklı bir şekilde görüntülenirken, zemin ve deniz beyaz görünüyor DirectX 90 kurdum ama nafile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt