Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkdaşlar şu anda 6 aylık bi kız arkadaşım var yüzük flanda takıyoruz çokda hoş giden bi ilişlimz var 6 aydır fakat aralıksız beni romantik olmamakla ve düşüncesizlikle suçluyor ve biz aklınıza gelen şeyleri de yaşıoruz haftanın en düşük 1 günü bizim evdeyiz yani
soruna gelince annemler 1...
bi qün arkadaşlarla mahde oturuyoduk top falan oynuyoduk Sona bizim mahnin ççkları gelmiştir içlernden hepsinin tanıyordum lakin qözüme bi ççk takılmıstı ve birincil dfa görmştm yeniydi qaliba bizim mahede fazla etkilenmiştim gerçektende Sona özqüre sorum arkime o ççk kmdi fln die ' engin '...
arkadaşlar kız var cok seviyorum öneri ettim reddetti neyse şu anda msn de konusuyoz fakat msn deki konusmalarımızı dısardan biri görse bunlar 2 sevgili der pek konusuyoruz ama kız sevmiyor geçen bana kalp şeklinde şiir filan gönderdi, geçen kuzeniyle konusuyom kızın kuzeni bana beni bile bu dek...
Ben baya bi süredir bi kızdan hoşlanıyorum yaklaşık 3 hafta fln oldu hastahanede staj yapıyor bende onu görebilmek için paso yoktan yere hastahaneye gidiodm Kan labratuarında stajını yapıo bende labratuarın karşısına oturup onu izliodm sürekli dönüp bakıo bende ona bakıyorum zaten başka bir yere...
mrb arkadaşlar bnm takriben 4 aylık çok hoş ve ciddi bir ilişkim var kız arkadaşımı aslında çok seviyorum yazın tanıştık ve birbirimize öylesine aşık oldukki sorunuma gelince; ben gerçekten kız arkadaşımın bulunduğu şehirde oturuyorum ve başka bir şehirde üniversite okuyorum kıskançlığımdan...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.