Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

arkadaşlar ben çözemedm yorumlara ihtiyacım var yardım !!!

arkadaşlar ben çözemedm yorumlara ihtiyacım var yardım !!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
bu yıl bölüme başladıktan sonra bizim sınıft bi kız var ve ondan fiilen çok hoşlanıyorum Kızı bi gün mektep çıkışı gördüm benim gittiğim yoldn gidiyodu ve takip ettim ve anladım oysa bizim aprtmnın karşı oturuyor ertesi gün okul çıkışı ardındaki ytiştim ve bi şekilde tanıştım eve gdene kdr sohbet ettik hergün olmasada nadiren karşılaşıp konuşuydk yolda ama okulda aynı sınıft olmamıza karşın onunla çok fazla konuşma ortamı olmuyodu araştırdım öğrendim sevgiliside yokmuş sonra facebooktan ekledim bu kızı sonra bi kç fotoğrafını beğendim ve konuşurken kapdokyada çekilmiş fotolarını bğnmiştm ve kapadokya seninle birlikte grçekten fazla hoş görünüyo flan dedim güldü falan daha sonra benim pylştığım aşk şarkılarını bğnmiş facede ve son olarakta geçen gün karşılaştm sokakta ve bazı ders notlrı istedim ondan cilalı dedi ama yarın okulda vririm dedi lakin bn okula gtmicemi söledim ve dönemde cuma günü bitiyodu o da tel numaramı istedi bnde vrdim ve keza onun tel noyuda aldım sizce bu kızda bnden hoşlanıyor mu ? ve ben onu dışrı misafir etme etmek istiyorum bu hafta sonu ve bu akşam mesaj atıcam fakat ne demeliyim sizce? nasıl bi mesaj atmalıyım ? kızı da daha fzla bekleyip kaçırmak istmiyorum yardımm ders notlarını bhane edip dışrıda bi yere mi çağırmalıyım ? fazla karışığm yrdmm ltffnn

858,497Konular
981,963Mesajlar
29,963Kullanıcılar
Üst Alt