Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

arkadaşlar bende de bir sorun var.mostwanted

arkadaşlar bende de bir sorun var.mostwanted
0
169

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar bende şöye bir sorun var hani deomon tools dosyası varya onda virüs veriyor cd ye viris kontrolü yaptırdıgımda ve deomonu açtıgımda çıkıyor bana bi çare arkadaşlarbakın eger sorunu bu forum çatısı altında çözemessek aldıgım adama şiddet uygulamak zorunda kalıcam

Similar threads

arkadaşlar biras uzun olucak ama yardımlarınızı bekliyorum,öyle doldumki 1 yıl önce okulda görmüştüm,sınıfıma gelmişti para bozdurmaya,kafamı kaldırdıgımda o yüzü gördümarkadaşlarım aracılıgıyla msn adresini istemiştim aradan 1 hafta geçti dost olmuştukk,aramız iyiydiadı tugba bahsettigim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Sedat Peker, mafya-siyaset-uyuşturucu eksenindeki tezlerine devam ediyor. Yayınladığı 8. videoya 'Fırtınalarla Büyüyen Fidanlar Rüzgarlarla Yıkılmazlar' başlığını atan Peker, yine gündeme oturacak açıklamalarda bulundu. Bu görüntüsünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenen Peker, "Bir dahaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt