Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arkadaşlar benim derdim var

Arkadaşlar benim derdim var

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar benim facebook şifrem bir sevgilim de bundan başka en dostça arkadaşım enes de var Enesle karşılıklı arkadaşlarım var benim adıma konuşur arada naber nasılsın futbol muhabbeti felan lakin bu sefer ileri gidip şu kızın kalçası çok güzel felan demiş sevgilim de bunu görmüş ben nasıl çözerim bu olayı ayrılıcak benden

Similar threads

Dostlarım merhaba bugun kötü bi gündü çünkü en yakın olduğum kız beni enayi yerine koydu olaya geçimini sağlama Arkadaşlar ben lise 11'im sınıfımızda bir kızla fazla samimiyiz pek ancak sınıftakiler bundan böyle bizi sevgili olarak görüyorKızla hergün konuşur gezeriz felan Bugün okula...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Merhaba arkadaşlar ben içimi kardeşimmişsiniz gibi dökücem Ilk Olarak biz kızla benzer okula gidiyoruz lakin sınıflarımız başka yerde Ben hiphop dinliyorum özentilikten nedeniyle cap almıştım bi kere taktım daha sonra o dolapta tıkalı kaldı öylece Bende kızın kardeşine verdim fakat y*vş*klık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
300
Şimdi arkadaşlar normalde hiç kasmam kendimi çekinmem vs ama işin içine hoşlandığın kız girince insana değişik bi haller geliyo hani terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya o hesap Şimdi bizim okulda bi kız var bizim bi daha alçak sınıfta ben bu kızı faceden ekledim Daha önce hiç muhabbetimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
merhaba arkadaşlar ne dek asap olsamda eski arkadaşlarıma anlatamıyorum herkezden utanıyorum bu yüzden size hikayemi kâğıda dökmek istedim bana lütfen bi önerge sunun ben artık bilmiyorum uzun bir yazı olabilir okuyanlara şimdiden fazla teşekürler genel olarak aşk yüzünden oldu lütfen okuyun ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Arkadaşlar size bir konu hakkında danışacağım eminim oysa içimizde daha tecrübelilerimiz vardır Ben 17 yaşındayım Bu yıl okulumuza yeni öğrenciler geldi Aralarından birisi gerçekte çok güzel hoş bir kız Anlayacağınız hoşlandım maalesef Kızla yaklaşık 1 aydır facebook üzerinden hergün 34 saat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
858,496Konular
981,827Mesajlar
29,874Kullanıcılar
rdmuSon üye
Üst Alt