Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

arkadaşlar benm bilgisayrıma 64 mb ekran kartı alsam!!!

arkadaşlar benm bilgisayrıma 64 mb ekran kartı alsam!!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arakdaşlar benm bilgisayara 64 mb lik ekran kartı alsam ve bilgisayrım da internete bağlanaırken sorun çıkarrır mı? amacım oyun oynamak değil sadece internete girmekyardmlarnz için tşk

Similar threads

arakdaşlar benm bilgisayara 64 mb lik ekran kartı alsam ve bilgisayrım da internete bağlanaırken sorun çıkarrır mı? amacım oyun oynamak değil sadece internete girmekyardmlarnz için tşk
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Herkese merhabaBen yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorumAma anakarta uyumlu olabilirmi diye endişem varAnakartım Foxconn G31MVPG31MXP yol türü PCI Express 20 x16 @ x16 benim şimdiki kullandığım ekran kartı (ati radeon hd 3400 series 512 mb 64 bit) ddr2 ben ddr3 alsam bu anakartta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açmış olabilirim, bu yüzden çok özür diliyorummBen bi ekran kartı almayı düşünmekteyim Ama ne alsam bilmem ki ??? Benim Sistem Bilgileri: Windows Vista Home Basic (Service Patch 1) Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 240 GHz 240 GHZ (32 bit) 3 GB RAM war 250...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Sorunumun nedenini tam olarak bilmiyorum ama ekran kartından die düşünüyorum sorunuma gelince Bilgisayarı actıktan sonra oyuna giriorum ve hersey normal ama yarım saat 15 dk sonra felan oyun kendi kendine hızlanıor counternfs her oyunda böle kendi kendine hızlanıor adamda sanki speed hack...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız bu siteden bana 100 tl altı 2 gb,fanlı ve oyun oynamak için ve benim pc ye uyumlu bir ekran kartı bulabilirmisiniz(kullandığım ekran kartından iyi olsun lütfen) ve gene aynı siteden 4972 tl arası 4 gb ram,pc...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,497Konular
981,996Mesajlar
29,982Kullanıcılar
1boboSon üye
Üst Alt