Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ArKaDaşLaR Bi BaKaRmıSıNıZ..!

ArKaDaşLaR Bi BaKaRmıSıNıZ..!
0
145

Similar threads

Selamun aleykum arkadaşlar, öncelikle şunu belirteyim öyle yok oyun yapmak istiyorum diye gırmıcem konuya öyle bi isteğim yok çünkü, sadece durduk yere aklıma bi soru geldi aklım takıldı sorayım dedim Arkadaşlar, bi oyun yapımcısı bir oyun yaparken oyuna masraf döküyor mu ve döküyorsada nelere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
şimdi knıght oynuyom ama bi turlu 1534 koxp bualmadım lutfen bulup kullanan veya bulan varsa yazsın ama denemidiğiniz leri solemeyin cunku hiç indiremedim şimdiden teşek kurler knightonlinewor d gercek oyunun adresi 14 MEHMETCİK SEHİD OLDU HABERİNİZ VARMI TURK MİLLETİ İÇİN 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
beyler ben oblivion u oynayabiliyordum ta ki 2 hafta öncesine kadar oyuna giriyorum açıyorum savemi başlıyorum 1520 dakka oynuyorum sonra çat http:imgimcom2226incia6540101 böyle bir hata veriyor her seferinde oyunu sildim yeniden yükledim, bilgisayara format attım, oyunun güncel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
arkadaşlar bi bakarmısınız benim ağ bağlantısı var ama cs de olmuyo lütfen bakın!!!!!
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
beyler oncelıkle knight yuklemeye calısırken 7 ayrı lınkten ındırmeme rağmen hala bu hataları aldım karışık ama kısa cozum yolu war oncelıkle başlattüm programlarKOMUT SİSTEMİNE giriyoruz açılan ekrana chkdsk yazıp enterlıyoruz va taramadan sonra bize bir hata bulduğunu soyluyor tekrar ekrana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,496Konular
981,687Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt