Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun aleykum arkadaşlar, öncelikle şunu belirteyim öyle yok oyun yapmak istiyorum diye gırmıcem konuya öyle bi isteğim yok çünkü, sadece durduk yere aklıma bi soru geldi aklım takıldı sorayım dedim Arkadaşlar, bi oyun yapımcısı bir oyun yaparken oyuna masraf döküyor mu ve döküyorsada nelere...
şimdi knıght oynuyom ama bi turlu 1534 koxp bualmadım lutfen bulup kullanan veya bulan varsa yazsın ama denemidiğiniz leri solemeyin cunku hiç indiremedim
şimdiden teşek kurler
knightonlinewor d
gercek oyunun adresi
14 MEHMETCİK SEHİD OLDU HABERİNİZ VARMI
TURK MİLLETİ İÇİN 1...
beyler ben oblivion u oynayabiliyordum ta ki 2 hafta öncesine kadar
oyuna giriyorum açıyorum savemi başlıyorum 1520 dakka oynuyorum sonra çat
http:imgimcom2226incia6540101
böyle bir hata veriyor her seferinde
oyunu sildim yeniden yükledim, bilgisayara format attım, oyunun güncel...
beyler oncelıkle knight yuklemeye calısırken 7 ayrı lınkten ındırmeme rağmen hala bu hataları aldım karışık ama kısa cozum yolu war
oncelıkle başlattüm programlarKOMUT SİSTEMİNE giriyoruz açılan ekrana chkdsk yazıp enterlıyoruz va taramadan sonra bize bir hata bulduğunu soyluyor tekrar ekrana...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.