Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

arkadaşlar bi bakarsanız sevinirim bi açık arttırma sitesi varda

arkadaşlar bi bakarsanız sevinirim bi açık arttırma sitesi varda

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar internette gezerken bi açık artırma sitesi gördün ıpod filan 45 tlmiş üye olçam ama güvenemiyorum paramı alırlar diye bi bakarsanız sevinirim sitenin adresi Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Similar threads

arkadaşlar bilindik gibi bişiy deill bu konuda uzman olanlar varsa lütfen Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız bu adresi ekleyip bana yardımcı olabilirmi özel bi konu için burda açıklamam doğru olmazz şimdiden tşk ederim
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
arkadaslar herkezin merak ettigi bi soru var dunya dısı yasam varmı diye bircok goruntu video koydular onumuze biz hep sahte dedik yalanladık size roswell olayını duymusunuzdur uzaylıya otopsi yapılıyordu o video gercekmiş arkadaslar fbı acıkladı o video gercekmiş alın size hep merak ettigimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Selamün Aleyküm Arkadaşlar Bu konuya cevap vercek arkadaşlardan tek ricam Cok cok iyi bilmiyorsanız lütfen yorum yapmayın Neyse Benim 2 milyarlık bir bütçem var Ve biliyorsunuz neredeyse her hafta oyunlara güncelleme vs geliyor ve kasıyor Ben beni 34 sene boyunca götürecek bi bilgisayar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
merhaba arkadaşlar şu sorunuma bilen birileri bi çare bulursa sevinirim 2 yıl önce MSI GX 600 oyun laptop makinası aldım ilk aldığım 6 ay boyunca inanılmaz güzel çalıştı ısınma sorunu yoktu her türlü oyunu yüksek çözünürlükte oynuyordum ama şu an laptop yalan olmuş durumda inanılmaz bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Arkadaşlar benim PC min Anakart ve Ekran Kartı Driverları yok Ekran Kartımın markası : ATI Radeon X13001550 Series 256 MB Fakat Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız bu siteden driverı seçtiğim zaman Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt