Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arkadaşlar Bi bakın Derdime Çağre :(

Arkadaşlar Bi bakın Derdime Çağre :(
0
108

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar benim sınıftan bi kız arkadaşım var ona birincil başlarda ilgim yoktu sonradan oldu işte kıza hareketlerimle bakışlarımla anlatmaya çalıştım en sonrada çıkma önerge ettim kız dedi biliodum beni sevdiğini ama benim sevdiğim bir insan var dedi
bende bu laftan sonradan yıkıldım aramız iyi sayılırdı acilen o kızlada arkadaş olmak istemiorum bana kardeşi gözüyle bakıomuş bu aşkın tedavisi yokmu HeY Türk Milleti
bana bi destek edin lütfen

Similar threads

Beyler kıza acıldım kız bekle lütfen dedi birine platonik aşığım onu hatırından çıkmak istiyorum dedi saygıyla karsıladım unutmasını bekledim fakat aramız daima iyidi hep muhabbet ederdik reelde bulusurduk Bugun bana arkadaşlarının buna ayarlamak istediği cocugun profilini yolladı Sen ne dedin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
slm arkadaşlar bana bi destek edin bi kız var 4 yıldır seviyorum bundan 4 yıl önce açıldım aramız baya iiydi önerge ettim kabul etmedi sonra o kabul etmeyince ben bir fazla kızla çıktım o da bunları duydu emrindeki çünki yakın bi çevredeyiz yanlız benim 1 yıl önce kafama dank etti kendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Merhaba arkadaşlar sizlere başımdan geçen bir olayı açıklamak istiyorum Çıktığım bir kız vardı herşey hoş başlamıştı ara sıra kavgala ediorduk tabi O hayatıma girdiğimden beri bir fazla şeyim değişmişti Onun için yaşıyordum sözde, hayatım değişiyordu nasıl anlatim fakat Her neyse aramız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
arkadaşlar benim bi sevgilim var ve 5 aya yakın kızla çıkıoduk ama ben son bir aydır kıza fazla zorlama yaptım fakat haklıydım kötü alışkanlıklara sigaraya,nargileye başladı :S o yüzden zorlama uyguladım ve sorumluluk alması gerektiğini söledim bundan böyle diğer erkeklerle eskisi değin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
herkese selamun aleykum arkadaşlar benim derdim şu; geçen sene sevdiğim bir kız vardı sonradan kızda benden hoşlandı bana gülümsüyordu falan bende birazcık utangaç birisi olduğum için kıza yaklaşamadım sonra kız galiba şehir halkı dışına çıkmıştı yani kızı yeniden göremedim bütün 1 yıl sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,322Kullanıcılar
yusufxddSon üye
Üst Alt