Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ARkadaşlar bi bakın karşımda garip birisi var..:(((

ARkadaşlar bi bakın karşımda garip birisi var..:(((
0
114

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar Çook uzun eğer okuyup yanıt verirseniz sizlere minnettar olurumŞimdiden yorumlar için teşşekkürler
Arkadaşlar 18 yaşında bir üniversite öğrencisiyimDaha üniversitenin ilk gününde Otobüste bi kız gördüm o zamandan beridir onu unutamıyorumKendisi tıp fakültesi öğrencisi ben ise mühendislik fakültesi öğrencisiyim aynı binadayız bu sene (hazırlık)O da ben de her sabahtan hazırlık binasına birincil gelen iki kişiyizAma tanışmak hiç talih olmadıHep o bana bakıyordu ben de onaAma sonraları daima kaçmaya başladıBi de aynı semtte oturuyoruzİşte bu kız hep kaçtı böyle daha sonra ilk dönem bitti 2dönem başladı tekrar bana bakıyor fakat ne gözle bi türlü anlamıyorum gözlerimin içine içine bakıyor lakin ben bu kız ne yapmaya çalışıyor anlamıyorumEn sonun da ben bu kıza ayrıntılarıyla bağlandımGidip facebooktan mesaj attım sana aşığım diye Dedi beni tanımıyorsun aşık olduğuna inanmıyorumBen de söyledim bişeyler işteBana aynen şöyle dedi: Beni böyle tanımladığın için sana çok teşekkür ederim fazla mutlu oldum fazla saol dedi bende kendisine bunları söyleyen birine bu şekilde cevap vermen beni şaşırttı dedimsonra ''seni terslememi söylüyorsan ben benim hakkında iyi düşünenen kötü karşılık vermem'' dediİşte en sonunda ben de seni rahatsız ettiğim için özür dilerim dedimNe rahatsızlığı ya önemli değil dediBen peki nedenin ne dedim bi nedeni değil dedi yalnızca istemiyorum dediEn sonunda da mutluluk lar dilediBen umarım bir gün tanışırız dedim cevap vermediAma benim 3 4 tane samimi tıpçı arkadaşım varBu kız benimle konuştuktan sonradan gitmiş benim bu arkadaşları facebookta eklemiş tanımamasına rağmenArkadaşlar bu kız ne yapmaya çalışıyorTıpçı değilim diye mi istemiyor yoksaBenimle dalga mı geçiyorHani çirkin biri de değilimOnu da belirteyimLütfen destek edin

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt