Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Arkadaslar bı bakın lutfen..Pc den ses cıkmıo

Arkadaslar bı bakın lutfen..Pc den ses cıkmıo
0
159

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ewt arkadaslar baslıktada dedıgım gıbı bilgisayardan ses cıkmıyo durup dururken oldu ben bısı yapmadımsiz anlarsınız bunlardan bi el atın lutfen

Bunlarda resımler

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Similar threads

Ewt arkadaslar baslıktada dedıgım gıbı bilgisayardan ses cıkmıyo durup dururken oldu ben bısı yapmadımsiz anlarsınız bunlardan bi el atın lutfen Bunlarda resımler Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Arkadaslar oncelıkle merhaba bugun benım sıze 2 sorum olacaktı Bugun bı arkadasımdan duydum flash dısk ı ram olarak kullanabılıyorsun dıyeBenım ram 4gb ve cıdden arttırmaya ıhtıyacım var bu anlattıgı mumkunmu mumkunse nasıl? Diğer sorum ıse; benım bılgısayarım laptop ve ekran kartım dusuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Arkadaslar oncelıkle merhaba bugun benım sıze 2 sorum olacaktı Bugun bı arkadasımdan duydum flash dısk ı ram olarak kullanabılıyorsun dıyeBenım ram 4gb ve cıdden arttırmaya ıhtıyacım var bu anlattıgı mumkunmu mumkunse nasıl? Diğer sorum ıse; benım bılgısayarım laptop ve ekran kartım dusuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
merhaba arkadaslar bılgısayarımın ramını yukseltmeyı dusunuyorum suanda 2 tane 512 lık dd2 333 mhz lı ram var Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız 2 tane 2gb lık dd2 667 mhz takıp 4 gb yapmayı dusunuyorum anakartım msı 0A90http:hizliresimcombyVE2m...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Evet Beyler ben pc mi açınca aşırı derecede ses geliyor taa ki masütüne gelinceye kadar dewam ediyor sizce sorun ne olabilir lütfen yardım edin çok önemli yardımcı olmak isteyen Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız 12 sorum daha olacaktır hayrına yardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt