iltasyazilim
FD Üye
arkadaşlar merhabalar usko malum halka acık tuvaletlerden farksız ben de euko da baslamak istiyorum solo asas düşünüyorum oyunla ilgili bikac sorum olacak cevap verebilirseniz cok mutlu olurum
1 oyuna giris artık hotspotshield ile mi yoksa direk giriliyor mu ?
2 hangi serverı tavsiye edersiniz ? kalabalık ve pazarı canlı bi server arıyorum
3 koxp durumu nedir demeyeceğim mal adam her yerde mallığını yapar 10 tl ye dizdiği çarla gelir atarlanır keser egosu tatmin olmaz neyse
4 eslant brahman paramun vb standart exp slotlarında doluluk oluyor mu exp kasan kişi sayısı tam olarak nedir ?
Biliyorum bu konu 239085209385923 kere açılmıştır ama o kadar geriye gitmeme rağmen tam cevaplar alamadım şimdiden cevaplarınız için çok çok teşekkür ediyorum kolay gelsin
1 oyuna giris artık hotspotshield ile mi yoksa direk giriliyor mu ?
2 hangi serverı tavsiye edersiniz ? kalabalık ve pazarı canlı bi server arıyorum
3 koxp durumu nedir demeyeceğim mal adam her yerde mallığını yapar 10 tl ye dizdiği çarla gelir atarlanır keser egosu tatmin olmaz neyse
4 eslant brahman paramun vb standart exp slotlarında doluluk oluyor mu exp kasan kişi sayısı tam olarak nedir ?
Biliyorum bu konu 239085209385923 kere açılmıştır ama o kadar geriye gitmeme rağmen tam cevaplar alamadım şimdiden cevaplarınız için çok çok teşekkür ediyorum kolay gelsin
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.