Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arkadaşlar bir ruya gördüm yorumlarmısınız??

Hoş geldin! btwww1 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Arkadaşlar bir ruya gördüm yorumlarmısınız??
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Arkadaşlar bir ruya gördüm yorumlarmısınız?? arkadaşlar ben ruyamda çok yüksek katlı bir binada böyle sokak kenarında merkezi bir yerde oturuyorum Sabahtan giyinip aşağıya indiğimde karşıdaki binalardan birnin harap olduğunu görüyorum Derhal ağlamaya başlıyorum Eşimi arıyorum onada da anlatıyorum Burda bina harap insanlar kalmış altında diyorum Fakat kimse yıkılan bina ile ilgilenmiyor tekrar alış veriş yapanlar taksiye binenler yani hayat alışılmış akışında gibi gözüküyor O anda evli olan küçük kardeşim aklıma geliyor ya onun evi yıkıldıysa diye ağlamaya başlıyorum Ruyamdan ağlayarak uyandım çok etkisinde kaldım Ruyamı yorumlarsanız çok sevinirim Teşekkür Ederimarkadaslarbirruyagordumyorumlarmisiniz5c527ed40f12bgifalt :fear: Fear :fear:  

858,505Konular
982,613Mesajlar
33,037Kullanıcılar
link67Son üye
Üst Alt