Arkadaşlar bu MM'ye vasiyetimdir Sevgili kocacığım ve melişlerim! bir gün, mail bombası ya da başka bir nedenden ötürü ölüm edersem, gerçekleştirilmesini arzuladığım hususlar şunlardır: 1 Boğazdaki yalımı ve Mekanı'ndan almış olduğum 20 mb'lik web alanımı Meçhul'e bırakıyorum 2 Küçükbakkalköy'deki arsalarımı ve 50 email adresimi elmalıkurabiye'ye bırakıyorum 3 Köydeki tarlalarımı ve icq listemdeki arkadaşlarımı La reina'ya bırakıyorum 4 İçerenköy'deki dairemi ve bilgisayarimdaki bookmarkımı AuSSieANGeL'e bırakıyorum 5 Odamdaki kütüphanem ile seskartım ve harddiskimi, Şiker'ebırakıyorum 6 Kadıköy'deki arsam ile download etmek için günlerce uğraştığım wallpaper ve java scriptlerimi komşumuzun Kaprisli'ye bırakıyorum 7 Monitörümü kimseye bırakmıyorum benimle gömün! 8 Adult cd'lerimi de kimseye bırakmıyorum, onları da benimle gömün! 9 Geçen ay gelen 60 milyon tl'lik telefon faturamı, ölene kadar ödeyememişşem geciktirmeden ödeyin; gözüm açık gitmesin! 10 Öldükten birkaç gün sonra eğer siz kullanmayacaksanız; zuperonline, hortnet, makbanknet, zikstirnet, yamukbanknet, cisbanknet, vizviznet sınırsız internet aboneleklerimi iptal edin oysa, boşu boşuna kredi kartımdan para tahsil edip durmasınlar 11 Emri adalet vaki olduktan sonra bütün gücünüzle çaba ederek, enbizirve100'deki hitimi arttırın ve beni zirveye yerleştirin arttırmazsanız öbür dünyada iki elim yakanızdadır 12 Beni defnetmenizden daha sonra diğer tarafta imkan bulur bulurmaz hemen online olacağım ve sizlerle bağlantı kurmaya çalışacağım Bu yüzden geceleri msn'de online olun 13 Az önceki sık gerçekleşirse, beni dost listenize ekleyin, nankörlük etmeyin 14 Sevgili kocacım, sağda solda chat yaptığını duymayayım, yahut hortlar gelirim 15 Mütemadiyen benim ruhumu çağırmayı deneyin: Ey ruh geldinse mail yolladeyin 16 Gelmişsem bilgisayarı boşaltın 17 Ben öldükten sonra web sayfası filan alırsanız bana da link verin Bookmarkınıza ekleyin 18 Gözlerim yavaşça kapanmaya başladı, çabuk söyleyin bana şu anki, hit durumum nedir? 19 Birazcık kenara çekilin şöyle, ölmeden önce son bir kere daha chat yerine getirmek istiyorum 20 Aah, ölüyorum galiba, fazla çabuk bana mail gelmiş mi, öğrenin de bana söyleyin küt!arkadaslarbummyevasiyetimdir5c563430d6870gifalt :mc: Dsr :mc: