arkadaslar cok aci okuyun daha hemen şimdi 18 yasina yeni basmis kücük bir genc kizin hikaysini dinlerin arkadaslar şayet cogunuz duymustur bunu lakin duymayanlar olabilecegini dusundum bu olaya benim oturdugum sehrin yakinlarinda 2 aynı defa gerceklesti 18 yasina henüz tertemiz bir genc kiz,kalbi saf hoş fakat kaderi ise sanssiz,tek gerçek dışı var onuun okulda iyi bir karne, birde ailesini mutlu bakmak her saniyebir gün kazanç okulda sene sonu kutlamasina, partinin yeri sehir disi bir discoda, hic basmamistir ayak ne bir disco ne bara, bu yüzdende evde kalip gitmek istemez oraya Lakin israr eder sinif arkadaslari, BIRAK KIZIM YAPMA SIMDI BÖYLE NAZ AYAKLARI diyince ikna olur babasindan müsade ister, onaylar babasida BITMIŞ KIZIM der azıcık tedirkin ve biraz merakla aksami bekler ve kazanç turne arkadaslarikapidan cikar gunahsiz olan bakislarla Parti baslar herkezde keyif yerindedir, elde içki herkezin bir tek o icmeyendi Utangac ve masun kösede oturur kendisi Yabaciydi ona bu tarz eylence sekliArkadaslariysa gidip dans bistinde cosarlar Ne bakar, ne sorar, nede yanlarina cagirirlar Az bir süre sonra gider bardan bir su ister, barmen olan seytan ise icecege ilac döker Sinsiden bakar kiza kankalari,nöbetteKiz fenalasir, cikar disari eksik bi hava almaya Kanindaki zehir onu yerle bir eder bir anda Firsat gelip arkasindan kosarlar kansizlar Yardim amaciyla arabaya bindirip kacirirlar Basina bir torba, agzinida bandla kapatip götürürler issiz bir ormana Iste simdi baslar yıkım doymuş dakikalar Gencecik bir gövde icin caresiz o anlar Dilim varmaz söylemeye, elim varmaz yazmaya o kisi sorla egemen olup tevavüzle kiyalar ona Ve birde utanmadan arkadasa haber salarlar Az bi süre daha sonra gelir oda seytana uyar Oda ayni kötülügü tertemiz bir ruha uygular Alkolunde etkisiyle cümbür cemaat bagirip eylenir, son olan oglan o torbayi basindan indirirGördükleri o lahza onu katl eder, o lahza KARDESINI görür biden hayati söner Güvenmek istemez gözlerine ama beyhude Utanir kendinden vede gider eli beline, önce silahi dayar ceker tetigi kardesine vede sonrada sikar son kursunu kendi beynine Arkadaslar buna aynı bir durum daha yasandi burda Allah´im hepimizi korusun, tanidiklariniza anlattin arkadaslar anlatinki anlamayanlar anlasinlar Zina ve alkolun yarattigi etkiyi ben cok etkilendim ve bunu sizinle paylasma geregi duydumm id