Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

arkadaşlar çok acil yardım edin lütfeeen

arkadaşlar çok acil yardım edin lütfeeen

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ben bi nostalji yapıp gta 3 ü yükliyim dedim ama çözünürlüğü 1024 x 768 32bit yapınca hemen hata veriyor ve oyun kapanıyor lütfen yardım edin (driverlerin, dx9c hepsi güncel vede kasanın içi tertemiz)

Similar threads

Arkadaşlar benim sistemim win8 i5 6gb ram 2 gb nvidia ekran kartı 31 Ghz ancak gta 4 ü yüklediğimde ***** yaptıktan sonra oyuna tıkladığımda komut istemi açılıyor ve hemen geri kapanıyor oyun açılmıyor tüm driver lar ve sistem güncel lütfen yardım!!!!!!!!!!
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
arkdaşlar gta vice cityde her yeri yaptım görevleri felan hepsi tamam tükanlarıda aldım ama hala oyun %54 ortaklarıda öldürdüm kimse aramıyor aylak aylak dolaşıyoruz lütfen bi yardım edin bi bakın isterseniz lütfen çok acil patladım sıkıntıdan hiç bişeyde bulamadım link ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
Arkadaşlar ben bfme 2 online oynamak için 16 pach i yukledım demon tools hide vs herşeyi uyguladım fakat şimdide oyuna giremıyorum ve bu hata çıkıyor http:**************photomyimages834lwk0png lütfen bi yardım edin nasıl yüklücem bu versiyonu sorunsuz cvplarınızı beklıyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
http:img27**************img278510neverwinternights2storm Arkadaşlar 1 Gün süren download ım bitti fakat bu lanet hatayı verdi lütfen yardım edin mdf uzantılı dosyayı deamon tools ile mount image ettimEn yukarıdaki seçenek install dır dedim bastım ve bu hata çıktı :S diğer seçeneklerede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Arkadaşar ya size birşey danışacağım bana bilgileriniz doğrultusunda yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü ben hiç birşey anlamadım bu işten Öncelikle Makinam şu : İNTEL PENTIUM DUAL 280Ghz 533 Mhz FSB 2X1MB LGA775 BOX ( ÇİFT ÇEKİRDEKLİ) • 512 MB DDR2 533 MHZ RAM • 256 MB GEFORCE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt