Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben bi nostalji yapıp gta 3 ü yükliyim dedim ama çözünürlüğü 1024 x 768 32bit yapınca hemen hata veriyor ve oyun kapanıyor lütfen yardım edin (driverlerin, dx9c hepsi güncel vede kasanın içi tertemiz)
Arkadaşlar benim sistemim win8 i5 6gb ram 2 gb nvidia ekran kartı 31 Ghz ancak gta 4 ü yüklediğimde ***** yaptıktan sonra oyuna tıkladığımda komut istemi açılıyor ve hemen geri kapanıyor oyun açılmıyor tüm driver lar ve sistem güncel lütfen yardım!!!!!!!!!!
arkdaşlar gta vice cityde her yeri yaptım görevleri felan hepsi tamam tükanlarıda aldım ama hala oyun %54 ortaklarıda öldürdüm kimse aramıyor aylak aylak dolaşıyoruz lütfen bi yardım edin bi bakın isterseniz lütfen çok acil patladım sıkıntıdan hiç bişeyde bulamadım
link ...
Arkadaşlar ben bfme 2 online oynamak için 16 pach i yukledım demon tools hide vs herşeyi uyguladım fakat şimdide oyuna giremıyorum ve bu hata çıkıyor
http:**************photomyimages834lwk0png
lütfen bi yardım edin nasıl yüklücem bu versiyonu sorunsuz cvplarınızı beklıyorum
http:img27**************img278510neverwinternights2storm
Arkadaşlar 1 Gün süren download ım bitti fakat bu lanet hatayı verdi lütfen yardım edin mdf uzantılı dosyayı deamon tools ile mount image ettimEn yukarıdaki seçenek install dır dedim bastım ve bu hata çıktı :S diğer seçeneklerede...
Arkadaşar ya size birşey danışacağım bana bilgileriniz doğrultusunda yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü ben hiç birşey anlamadım bu işten
Öncelikle Makinam şu :
İNTEL PENTIUM DUAL 280Ghz 533 Mhz FSB 2X1MB LGA775 BOX
( ÇİFT ÇEKİRDEKLİ)
• 512 MB DDR2 533 MHZ RAM
• 256 MB GEFORCE...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.