Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

arkadaşlar çok aşık oldum destek :(

arkadaşlar çok aşık oldum destek :(
0
129

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
başlıktada dediğim gibi platonik : lakin kızla kesintisiz gözgöze geliyoruz oda ara sıra bana bakıyo sınıfa girerken kafamı cıkarıyorum oda kafasını çıkarmış gözgözeyiz onu etkilemek istiyorum lütfen destek edin kız çok hoş

fiziksel özelliklerim kiloluyum fakat cok yok yani kiloluyumda boyum uzun cok göstermiyorum yüzüm güzel sivilce fln yok sesim hoş

arkadaşlar lütfen takviye edin lütfen sakın kızı bırak fln demeyin

para var sevgili değil :

Similar threads

Arkadaşlar 8 Sınıfa Gidiyorum Yaklaşık 3 Aydır Kıza Platonik Aşk Yaşıyorum Ben Bu Kıza Nasıl Yakınlaşacağım Nasıl Muhabbet Kuracağım Ve En Önemlisi Nasıl Çıkma Teklifi Edeceğim Destek Edermısınız Kızla Arkadaşlığımız Var Lakin Böylece İyi Yok Yalnızca Okulda Görüyorum Msn sini Aldım Öyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Evet arkadaşlar benim dershanemde birkız var benzer sınıftayız kız çok hoş ve ben ondan fazla hoşlanıyorum,işte önce dost fln oldum çokda iyi anlaşıyoruz kızla, espriler yapıyorum güldürüyorum fln yani gayet iyi aramız,sonra dedim ben ona sana aleyhinde ilgi duyuyorum fln diye daha sonra oda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
fazla uzun oldu fakat takviye ederseniz sevinirim merhaba arkadaşlar adım Gizem 18 yaşındayım dışardan soğuk gözüksemde esprili biriyim ve platonik bir aşığım 7 yıldır bir çocuğu seviyorum lakin bir türlü ona söyleyemiyorum özetle size şöyle anlatayım Ben bu çocuğu 7 yıldır PLATONİK...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Merhaba arkadaşlar , arkadaşlar ben 17 yaşındayım son senemde yeni 1 liseye devretmek zorunda kaldım Şimdi burada aşık olduğum birey sınıfımda yani Ilk gördüğümden beri hiç aklımdan çıkmıyor delicesine çok seviyorum onu Unutamıyorum Takriben 25 Senelik ilişkisi vardı işte geçen hafta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Arkadaşlar baya bi uzun yazıcam lakin lütfen okuyun ve bir çıkar yol bulun bana görüşlerinizi merak ediyorum Elimden geldiğince kısa tutmaya calısacagım Eğer takviye ederseniz koskocoman bi sevapda buluncaksınız Rica ediyorum beyler lütfen Usanmadan okuyun Yakısıklı falan değilim ama Çenemden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,496Konular
981,717Mesajlar
29,784Kullanıcılar
orhanozel01Son üye
Üst Alt