Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ArkadaşLar durumum fazla fena ne oLur destek eDin äŞk :(

ArkadaşLar durumum fazla fena ne oLur destek eDin äŞk :(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar derhal ben seda adında bir kızla çıkıyordum çok kötü seviyordum ve birden aramız açılmaya başladı ben gönülsüzce birkaç ağır söz ettim ama o kadarda ağır yok çok sinirliydim o an Ne dediğimi hatırlamıyorum lakin ben çok kötü seviyorum Aradan 25 ay gecti hala çok kötü aşığım şarkı dinleyerek unutmaya çalışıyorum fakat olmuyor bian bile aklımdan çıkmıyor yardımınıza ihtiyacım var çok kötü bi koşul yeniden hoşuna gitmek eski günlerdeki gibi elde etmek istiyorum destek edin SeDam

Similar threads

slm arkadaşlar ben 17 yaşında lise 3 giden biriyim bizim sınıfta bi kız var lakin fazla seviyom kendime bakıom ben hoşlanıom mu aşığım mı ben aşık olmuşum çok hemdekıza teklif etmeden önce daima bakıodum arkadan arkadan kesiodum bu da ayrım ediodu söleme me 3 gün kala bakmayınca o bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Merhaba arkadaşlar adım ferdi 20 yaşındayım kız arkadaşım 18 3 aylık ilişkimiz var ikimizde seviyoruz birbirimizi yada ben öle sanıyorum neyse size derdimi kısa bi şekilde anlatayım; Ilk 115 ay fazla iyiydi tavrımı ortaya koydum her dediğimi yapıyodu kızsam bağırsam sesini çıkarmıyodu ana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Arkadaşlar nolur destek edin çaresizim sevgilim bana küfür etti rüyada sevgilini ailenle tanıştırmak sevgilim küfür ediyor rüyada sevdiğini ailenle sunmak arkadaşlar yardımınıza tecrübelerinize ihtiyacım var benim bi erkek arkadaşım var onu ailemle tanıştırdım ve bende onun ailesiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Arkadaşlar Aşk mı Mantık mı ne olur takviye edin, çok kuvvet durumdayım İçinden tek başıma çıkamayacağım bir durumdayım Gerçekten fazla sewdiğim we ewlenmeyi düşündüğüm bir kız arkadaşım war çekicilik olarak çok güzel kafama tam yatıyor '' işte bu aradığım benzer '' diyebildiğim dek güzel Lakin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,497Konular
981,898Mesajlar
29,925Kullanıcılar
Neyse olsunSon üye
Üst Alt