Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arkadaşlar Fazla Fena Durumdayım Yardım Lütfen :(:(?

Arkadaşlar Fazla Fena Durumdayım Yardım Lütfen :(:(?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selam arkadaşlar sizlerin görüşüne ihtiyacım var elbette, LL
Benim bir sevgilim var birgün ocak ayında arkadaş aracaılığı ile tanıştık ben telefon numarasını falan aldımkızdan hoşlandığımı falan belirttim çeşitli jestler yaptım birazcık uğraştırdı ama oda hoşlandıki benimle denemeyi ve beni tanımak istediğini belirttiişim gereği fakat hafta sonları görüşebiliyorduk cumartesi ve pazar günleri benimle her cumartesi pazar buluşmazdıara sıra hafta sonun 2 günüde ara sıra hiç buluşmazdı benle bana vakit ayırabilecekken arkadaşlarına zaman ayırıyordu benimle buluşmaya gelmiyordudaha çok benim arkadaşlarımla yada onun arkadaşlarıyla bir araya gelerek oturuyorduk çok fazla baş başa oturmuyorduksıkıldığını düşünüyordum baş başa kaldığımızda kolumu ancak omzuna atabiliyordum bana fazla yaklaşmazdı ben ona doğru bakardım o bana bakmazdı seni seviyorum derdim o fakat bende seni seviyorum derdigözümün içine bakarak bir kere seni seviyorum demedi haliyle oldukça çok süre geçiremiyorduk hafta boyu telefonda ve mesajla geçiyordu bana vakit ayırabileceği zamanlar oluyordu lakin benim yanıma gelmeyip arkadaşlarınla süre geçirmeyi seçtiği de oluyordu bir gün karşıma oturtturdum ve neden böyle yaptığını ve bana hiç samimi davranmadığını söyledim cilalı kusura bakma dedi hiç evime gelmediğini söyledim evime gelerek bir birimize daha fazla zaman ayırabiliriz dedim aralıksız hayır dedi arkadaşlarım ve ben ısrar ettim belirtilmiş vakit aralıklarınla gelmeyi kabul etti o akşamı benimle beraber uyudu lakin bana hiç yaklaşmadı 20 dk daha sonra arkasını döndü ve uyumak istediğini söyledi uyudubende kızdım ve arkamı döndüm uyudum surat yapıyordum umurun da bile olmuyordubenimle pek ilgilenmiyorduyaz ortasına geldiğimizde bana sürekli ilişkinin yürümediğini söylemeye başladıben bırakıp gidecek diye onu etkilemek için resmi olarak büssürü şeyler yapıp yalvardım bırakmaması içinbitmiş barıştıkyola devam ettikhafta sonları buluşmaya devam ettik haftada 1 gün arada 2 gün ama işimden nedeniyle hafta içi görüşemiyorduk ki gelmiyorduben yeniden evime ağırlama ettim geldi baştan 2sefer uyuduğumuzda bu sefer kendime doğru çekerek ilgili olmaya çalışmasını istedim lakin o defalarca geriye kaçtı öpmeye çalışıyordumöptürmüyordu 2 sn sonradan kaçıyordu geriyeertesi sabahtan ise uyandığımda yatağımda olmuyordu kalkmış gitmiş oluyordu başka bir yere yada oturuyordusonra evime ısrarla yine yeniden gösteri ettim arada hafta sonları yeniden buluşuyoruzbirbirimize fazla artı süre ayıramıyoruz baştan gelir misin dedim her yerde yine hayır dedi ama ısrar edince geldi keza arkadaşımın doğum günü vardıson kez uyuduk bu sefer bana birazcık yaklaştı başını omzuma koyarak 5dk olsa durduöpmeye çalışıyordum başını aşağıya eğerek yada kaçarak engellemeye çalışıyordudaha daha sonra ben denemek nedeniyle daha ileri giderek birlikte olmayı önerge ettim sadece tepkisini ölçmek amacıyla çok kızdı ve sinirlendi arkasını döndü benden uzakta uyuduuyurken kesintisiz tedirgin gibiydi araya her zaman söz kaynatıyorduayrıca yanımda uyuyor ama tedirginde oluyordusen beni sevmiyorsun beni istemiyorsun dedim ve tartıştık bunun olmayacağını söyledidaha sonradan evime bir daha kalmaya gelmedi 45 sefer öğlen 23 gibi gelip 6 da gittibana kesintisiz ilişkinin yürümediğini ve olmayacağını söylüyordu beni kendinden soğutmaya çalışıyordubende onu etkilemek için elimden geleni yapıyordum icabında yalvarıyordum,ağlıyordumçünkü seviyordum onubeni sevmese diyordum evime gelip benimle uyumazdı diye düşünüyordum heponu etkilemek için türlü türlü jestler yapıyordum ve hediyeler alıyordumen son bana bundan böyle olmadığını ve terketmek istediğini söyledi ben kabul etmedim her şeyin düzeleceğini söyledim ama o bıraktı 15 ay görüşmedik fakat ben bu 15 ay vakit içerisinde kesintisiz buluşmak istediğimi söyledimarada olsa yanıma geldiği ve benimle buluştuğu oldudost olarak kalmayı önerge etti ve ötesinin olmayacağını söylediçünkü ban acıdığını ve bu yüzden yanımda bulunduğunu biliyordumdaha sonradan en son buluşmamızda bir kız arkadaşı vardı o gelecekti saat geç süre olmuştu bize gösteri ettim o yakın kız arkadaşınla bende kaldıarkadaşınla uyumayı tercih ettidaha sonradan bir daha benimle görüşmedi telefonlarıma çıkmadı ve mesajlarıma cevap vermedi hala da vermiyor

Sizce arkadaşlar durum nedir? beni sevmiyor mu ? Ne yapmalıyım LLYorumunuza ihtiyacım var lütfen!!