Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arkadaşlar fazla kötüyüm lütfen yardım edin

Arkadaşlar fazla kötüyüm lütfen yardım edin
0
352

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bi kızla tanıstım çok koyu muhabbet ettik sabahladık pek kız emrindeki sınıftan kıza açıldım beni tersledi 2 gün yemek yemek yiyemedim fazla kötü aşk acısı çekyorum sonradan mesaj attı şuan çok samimiyiz ama beni sevmiyor aklımda defalarca o gece sabah fazla seviyorum çok kıskanıyorum kızın civarda birsürü erkek unutamıyorum ya

Similar threads

geçen hafta hayatımda ilk kez bi kıza açıldım ve malesef kızla uzun süredir benzer sınıftayız ayrıca utanıyorum hemde kız redederken bile beni kırmamaya çalıştı ve ben ona 2 kere aşık oldum ama kıza yeterince yakın değildim ve şu lahza fazla çaresizim bir türlü unutamıyorum ve onu çok seviyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
herkese sa yaklaşık 2 hafta önce kız arkadaşımdan ayrıldım bölünme sebebim de şöyle: kız arkdaaşım benden soğumaya başladı ve bende kuşkulandım ve akşam facede arkadaşıma bu konuyu dedimkonuştuk bu konuyu tamamen sonra kıza oyun oynamayı kararlaştırdık oyun olarak arkadaşım kıza yavşicaktı kimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Lütfen sayesinde okuyun yardımınıza fazla ihtiyacım var Ben takriben 23 ay öncesine kadar bi kıza aleyhinde kendi kendime sahiplenme duygusuna girdim, benimle konuşunca seviniyordum kendi kendime gelin damat oldum falan 2Ay önce de açıldım kıza o da benden hoşlandığını söyledi ve çıkmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Bu yıl ünide 2 kişi ile tanıştım güzel arkadas olduk bu arkadaslardan birine Ali diğerine Mehmet diyelim Ali gördüğü çoğu kıza benimki deyip duruyor benim sevdigim aşık oldugum kızda bunların içindeDaha sonradan sevdigim aşık oldugum kızın da bana aşık olduğunu öğreniyorum gene içime atıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
bir kızla 1 ay önce mektep etkinliginde tanıştık daima ilk atakları o yaptı kendini tanıtma fln tanıştığımız günden 3 4 gün daha sonra tatile gitti o günden beri face + telefondan süreki konuştuk 1 aydır her gün en az 3 4 saat konuşmuşuzdur bazı günler bütün gün boyunca konuştuk Eski sevgilisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt